• 1
  • 2
Място за идеи и желания за проектиране и изработка на готови проекти.
torbalan - Дървен философ
Аз бих избрал дъб. И никакви лакове. В ИКЕА има масло за дървж - 750 грама за под 20 лева, до колкото помня... Много приятно става на пипане, след като се завърши...
plamen6703 - майстор
Вместо да ползва боклуците на ИКЕЯ, по-добре да разгледа тези продукти https://woodcraftbg.wordpress.com/%D0%B ... %82%D0%B8/ и да си избере нещо от тях. Тук става дума за професионалисти, качество, възпитание и голяма точност от страна на продавачите. :partyman:
mavryt4o - майстор
plamen6703 написа:
Вместо да ползва боклуците на ИКЕЯ, по-добре да разгледа тези продукти https://woodcraftbg.wordpress.com/%D0%B ... %82%D0%B8/ и да си избере нещо от тях. Тук става дума за професионалисти, качество, възпитание и голяма точност от страна на продавачите. :partyman:
:lol: той да стигне до там пък финиша му е най-малкия дерт
plamen6703 - майстор
Не може без финиш :-D Може да не го направи както трябва, но има ли добър финиш всичко е ОК :lol:
torbalan - Дървен философ
plamen6703 написа:
Вместо да ползва боклуците на ИКЕЯ...
Вакси не съм ползвал, но масла съм ползвал доста скъпи. Да не кажа най-скъпите, дето се предлагат.
Не мисля, че мога да намеря разлика между тези скъпите, и тези на ИКЕА. Говоря за един и същ тип масло.

Явно си много велик, след като за теб нещата в ИКЕА са боклуци...
plamen6703 - майстор
Не го приемай лично, аз ползвам тези, който предлагам, ползвал съм и тези, които ти предлагаш и за това давам такъв съвет :partyman:
Pgv64 - специалист
Прикачен файл:
_20180128_091450.JPG
Един съвет от патил.Не оставяй стилажа отворен. После не можеш да почистиш праха от книгите.
Ето как изглежда с остъклени вратички. Вярно, че е по- красиво да е открит,но като дойде време за чистене...
  • 1
  • 2

Тема "Стелаж за книги" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: