Всичко свързано с тоците ми е слабост, опитайте се да ме затрудните.
valentino76bs - майстор
niklabs написа:
Не, досега винаги си работеше докато стигне температура и спира, не се е включвал и изключвал на периоди докато направи градусите.
Сменяш тая тъпотия комбинирина...струва 20 лева,отваряш чистиш сменяш гумата на фланеца(2 лева) общо около 20 лева какво му мислиш.Ако не ти се отваря смени само т.р. и виж ако изключи преди да е вдигнал градуси ясна работата вътре е станал леш.
niklabs - помощник
Утре пристига джаджата, слагам я и ще кажа какво става стискайте палци да бачка ок.
niklabs - помощник
Пак изключва колеги, ще се отваря. :partyman:
Едит: Сега работи на периоди през 5мин, работи изключва работи изключва.
Кики - специалист
Ако бойлера през тези 7-8 години работи непрекъснато отдавана е трябвало да го отвориш, сега като го направиш може да споделиш колко кофи накип си изкарал.
nautilus33 - майстор
При мен имаше същият броблем. Смених термозащитата, и пак. Та, се оказа котлен камък. Ако питаш мен- направо отваряй и чисти.
Кики написа:
Ако бойлера през тези 7-8 години работи непрекъснато отдавана е трябвало да го отвориш, сега като го направиш може да споделиш колко кофи накип си изкарал.
При мен беше може би около половин кофа, но ме е яд, че наистина не го събрах да видя колко точно беше.
abcdefghijklmnopqrstuvwxz - майстор
niklabs написа:
Пак изключва колеги, ще се отваря. :partyman:
Едит: Сега работи на периоди през 5мин, работи изключва работи изключва.
Напоследък е работил така, докато терморегулатора не е залепнал от честите вкл./изкл.
Просто не си го забелязал. И след като е залепнал, почва термозащитата.

Тази работа вече е логична при наличие на много котлен камък. Трябва да се отваря, няма как.
niklabs - помощник
Отворих го повече от половин голяма кофа котлен камък. :-D Изчистих всичко, сега не се чува, че работи преди звука беше почти като от каната за гореща вода. :partyman: Поздрави на всички отзовали се в темата. :)
Дано изкара някоя и друга година още...
plamen6703 - майстор
Поздравите са за теб, че си се справил сам :-D :partyman:
niklabs - помощник
Като нищо щяха да ме обрулят 100тина лв за ремонт от някой сервиз. :-D :partyman:
radius - майстор
Тихо, че пламен е от брулещите. Направо се чудя как не те засили с бойлера под мишница към сервиз или най-малко за нов :lol:
Откъде си, че ти е такава водата?

Тема "Бойлер Tesy проблем с термозащита" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: