Почерпете информация и ценни съвети от темите за окачени тавани или разгледайте
изпълнители за окачени тавани и сравенете оферти и цени за вашия предстоящ проект
flecher1 - специалист
Прокапа покрива и намокри около един квадрат от тавана.Той е от гипсо картон и има минерална вата.Моля кажете ми какво да направя.Трябва ли да махна ватата,защтото някаде бях прочел,че тази вата като се намокри образува някакви гъбички.
n_a - МАЙСТОРИЩЕ
Answers: 1
Ако извадиш ватата, ще изсъхне по-бързо. На нея нищо и няма, само дето е нормално такова поресто нещо да е удобно за заселване на гадости. Обаче на картона със сигурност му е *бана мамата.
flecher1 - специалист
n_a написа:
Ако извадиш ватата, ще изсъхне по-бързо. На нея нищо и няма, само дето е нормално такова поресто нещо да е удобно за заселване на гадости. Обаче на картона със сигурност му е *бана мамата.
Повече ме притеснява ватата,защото ако не успея да я извадя защотото има рогоска отгоре, и незнам какво да правя.
n_a - МАЙСТОРИЩЕ
Нищо не прави. Ако толкова те е страх от някакви евентуални гъбички, то наръси малко хлорна вар.
FMaster - специалист
n_a написа:
Нищо не прави. Ако толкова те е страх от някакви евентуални гъбички, то наръси малко хлорна вар.
Абе колега ти в ред ли да даваш такива съвети, дай аз да ти наръся хлорна вар там където спиш ... да те видя. Не говори глупости!!!
Няма варянт хлорната вар да се използва против гъбички, вътре където живееш - тва да не ти е зайчарник :lol: !!! :shock:
n_a - МАЙСТОРИЩЕ
Много пяна бе! Чети. Таван, рогозка, тва-онова.
Мисля, че щом не е запечатано, ще си изсъхне и няма опасност. Варта е антисептик и е за всеки случай. Евентуално. Щом не им се раздига.
Къщи еднодневки.
pesho - специалист
БЕЛИНА !!! Но след като изсъхне..
n_a - МАЙСТОРИЩЕ
Хлорната вар е същото, ама 3-4 пъти по силна и се слага на мокро. Та спести удивителните.
Доста време те нямаше. Хубав повод?
pesho - специалист
n_a,тук съм,ама ми е безинтересен форума вече !!!!!Тука може ли да сложа повечко удивителни ?

Тема "Моля за помощ" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: