• 1
  • 80
  • 81
  • 82
  • 83
  • 84
  • 106
Нека намерим най-тънките цени.
cholev - майстор
Аз вземах 12в винтоверт, но ми се равали регулатора на обороти и го върнах срещу връщане сумата. Сега пак ще си взема, че стария 10в макар, че бачка още, вече е над 6години.
Колкото до батерията 2ач, като го заредиш и забравяш кога си го зареждал. Лежи в ръката като изваян и е лек 1050гр по спомен с батерия. 12в е оптималния вариант за завиване. За пробиване вадиме големите батковци 20в
fore - майстор
cholev написа:
форка, не си разбрал. Не се бръсна с ел а с 5ножов шарк. Цената е наполовина на жилета а качеството ми харесва повече. Преди шарка се бръснах с жилет и след поредната смена на захващането с цел алчен обир на потребителя им теглих една и минах на шарка
Трудно е да се запази същият захват на генерално променено рамо с доста различна конструкция и стави по него.

А и от Жилет не карат никого да си купува Фюжън като има и 3-ка.

Ти реално си купил 5-тица на друга фирма която пак е с друг захват, но пък е по евтина от Жилета, а и да не забравяме че е марка на Лидл, което при тебе е много важно. :roll:
Chefo77 - майстор
cholev написа:
Този е евтин, но без изтегляне и е до 120мм. С изтегляне вече става 340мм, но и цената по спомен беше 210лв
С изтегляне става 305 мм. Четете ги тези упътвания бре, хора :)

Форка, бръсненето с всичко си иска свикване. Брадата ми е твърда, а кожата на лицето - много нежна. С Филипса се бръснех на 3 дни - кошмар. Стърже по 5 минути и целият почервенявам. Сега съм хванал чалъма - през ден (този месец съм на нечетни дати), задължително на сухо. Бръсненето е за 2 минути, лицето остава бяло. Докато на ръчните самобръсначки задължително се бръснех след баня, тогава ми е най-мека брадата, ако изчакам 10 минути и става кошмар.
EDI - майстор
Охооо, през ден.Вий сте луди бе.Аз се бръсна 1 път в седмицата и си карам с еднодневки с едно ножче.Хич не ги гледам, каквото докопам в пакети, това купувам.Няма да прислужвам на мутрата си, я. :lol:
fore - майстор
:) Е аз го карам на режим два пъти в седмицата - обикновено сряда и неделя. А иначе не мисля че е голямо робство да си купиш удобна самобръсначка с която да не дразниш кожата на лицето си. Все пак то е най важно при комуникация между хората, а и системното му бръснене води до раздразване на кожата неминуемо с какъвто и да е било инструмент. Зъби, лице, тяло си иска поддръжка.
Да не забравяме че поддържаме, инструментите си които купуваме и колите си с доста средства, така че едни 20 - 30 лева веднъж в годината за бръсначка не е някакъв колосален разход ми се струва.
При мене едно ножче на Жилета кара по 6 месеца минимум.....
EDI - майстор
Не е до разхода, просто хич не ми дреме дали съм бръснат или не и нямам намерение да отделям чак толкова време на някаква си брада. :lol:
Svetoslavoff1 - майстор
И аз да питам за настолния циркуляр.
Никога не съм работил с такова нещо, казвам, че да не се чудите на въпросите ми :)
1. По данните дават 120мм, толкова широка дъска или плоскост мога да режа максимално?
2. Може ли да се снема от стойката и да се ползва като ръчен?
Защо питам - имам едно малко настолно руско циркулярче, не си знае годините и нещо взе да прави номера. Освен това беше ми паднал ръчен на Райдер, използван и доста амортизиран. Бях го постегнал - лагерчета, четки, но той пък скоро пропуши, в студа не съм ходил до вилата да го отворя.
Та дали с Лидълския настолен мога да имам 2 в 1 ...?
Само за любителско използване, инцидентно и неотговорно.
fore - майстор
Естествено че това ще реже което са написали като широчина. Пендулата за това е направена с изтегляне.

На вторият ти въпрос да ти отговоря с въпрос- ти като го гледаш така този герунг според тебе може ли да го размонтираш от стойката и да стане преносим ?

Ти майче искаш да си направиш циркуляр на смъртта........ :prayer: :lol:

Имай в предвид че и преносимите циркуляри са достатъчно опасни машини.
pif4o - специалист
Повече разбрах за бръсначки ама не и за циркуляра, аз пък се бръсна с електрическа вече към 25 години и не мога и да си представя как ще взема да се пеносвам, пък да се стържа с тея ножчета и прочие, по скоро ша стана дедо поп. Еди мерси за инфото, щом не може за метал много рядко ще ми потрябва за некоя гредичка, ще пропусна :)
fore - майстор
Значи това е дъвкано вече. С тия машини може да се реже най много алумин. Слага се диск с повече зъби за меки метал.
Предпазителя е от ПВЦ и няма да издържи на излитащите топли стружки. Това не е флекс.

Немога да ви разбера, единият иска да реже с пендула винкели а другият направо иска да я разгоби и да я ползва като преносим циркуляр. :? :prayer:

А няма ли да е по добре да си купите преносим циркуляр и флекс за метал и да режете както следва .......... :|

За това колега pif4o не разбра нищо за герунга, защото искаш да правиш с него несвойствен и неща.

Искайте по възможни неща за да станат и да ви се отговаря по коректно.

Примерно аз исках 8 бара компресор да стане на 10 и го направих.

Едит

с 5000 оборота се реже дърво, а за твърд метал иска 10 хил !
Последна промяна от fore на чет яну 25, 2018 7:49 pm, променено общо 1 път.
  • 1
  • 80
  • 81
  • 82
  • 83
  • 84
  • 106

Тема "Промоция в Lidl на Parkside и Powerfix инструменти - 4" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: