kozl написа: Може и да не чакаш до май. Провери в ЧЕЗ каква ти е партидата, защото от 7 до 15 кW партида слагат 3Р 25А.Обадих се и ми казаха че и двете партиди са по 6kW по документи - демек за 32А бушон всяка, а те са сложили 50таци

В тоя ред на мисли има ли смисъл да се мъча да си вдигам мощността на партидата по документи? Изобщо възможно ли е...какво ще ми струва? Плюсове/минуси

EDIT: тези от ЧЕЗ ще ме уморят. Обаждам се аз втори път да питам за повишаване на мощност и цени. Съответно друго момиче на телефона. Тя казва че не пише нищо като стойност за мощността на партидите в системата им! Как така първата девойка каза 6kW - незнам! Втората каза че предпазителите ми са 50А което наистина е така, но въпреки че има данни за стойността на предпазителите няма данни за мощността на партидите

Инфото за цените е че за повишаване от 6 на м/у 7-15 се плащат 100лв такса проучване и после 500-600лв еднократна такса за "повишаване" на мощността - не мерси, имам си 50А бушони, единия нещо се спече преди 2 седмици виках техниците да го сменят на стълба, момчетата го замениха с нов 50А, демек е малко вероятно да ми занижът ампеража на бушоните по тяхно осмотрение, ако искаха да го бяха направили още сега като идваха да сменят спечения...