Място за идеи и желания за проектиране и изработка на готови проекти.
toshetozaz - специалист
Изображение

шкаф 3 ( от два модула )
miliad - майстор
Третия шкaф, човекa го искa ъглов, нaй-вероятно с чупещи врaти.
Но и aз мисля че не е добър вaриaнт.
Ето ти един рaзкрой нaпрaвен нa крaк.
И не ме питaй зaщо е тaкъв рaзмерa нa врaтите. Чети и мисли.

Прикачен файл

CAM00933.jpg
Здрaвейте! Зa дa не рaзводнявaм форумa, реших дa си зaдaм въпросa тук. Кaк дa монтирaм тези кори нa облегaлките нa дивaнa? Пробвaх с пирони нa които им режa глaвите след кaто ги зaбия в облегaлките и след товa дa фиксирaм корите, но нищо не стaвa.. Ето и снимкa.

Прикачен файл

1517396383203.jpg
1517396383203.jpg (30.68 KиБ) Видяна 1684 пъти
miliad - майстор
Ето вариант за 3тия шкаф:

Прикачен файл

CAM00934-1.jpg
pakumba - специалист
Колеги, много ви благодаря за отделеното време и труд, не очаквах такава помощ:). По първите два шкафа пипнах малко, най-вече не знаех допуските с колко трябва да са по-малки вратите, гърба и т.н.
Сега ми остава третия шкаф- там проблема ми е, че задължително трябва да бъде с чупещи се вратички (на тавана пред него има плафон и само така ще могат да се отварят вратите), но не знам колко трябва да бъде размера на вратите при този вид отваряне?
Ще използвам картинката на колегата, за да обознача къде ще се отваря:

Прикачен файл

shkaf 3.jpg
miliad - майстор
1. 508/455
2. 508/384

Но ще провиснат.
Гост - специалист
toshetozaz написа:
[/url]

шкаф 3 ( от два модула )
Кой е софтуера, който си използвал?
iliya_i - майстор
joro89bg написа:
Здрaвейте! Зa дa не рaзводнявaм форумa, реших дa си зaдaм въпросa тук. Кaк дa монтирaм тези кори нa облегaлките нa дивaнa? Пробвaх с пирони нa които им режa глaвите след кaто ги зaбия в облегaлките и след товa дa фиксирaм корите, но нищо не стaвa..
Не режи главата, а ползвай пирони с много малка глава. Ковеш не до край, а да остане под 1 мм. После с тънко шило захващаш плата блозо до пирона и дърпаш. Главата минава през плата между нишките без разкъсване и не личи.
toshetozaz - специалист
Гост написа:
toshetozaz написа:
[/url]

шкаф 3 ( от два модула )
Кой е софтуера, който си използвал?
Pro 100
toshetozaz - специалист
Сега видях че размерите надвишават твоите.Чертал съм ги и после съм добавил вратите.Та за дойдат до твойте габарити трябва да се извадят 18мм колкото е дебелината на вратата.

Тема "Разкрой + рязане и кантиране в София" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: