Всичко свързано с тоците ми е слабост, опитайте се да ме затрудните.
HOT__SPOT - помощник
@DMN, благодаря за това ценно инфо при измерването на консумация от импулсно захранване или чист трансформатор.

@preslav, какво да ти коментирам на теб... :rolleyes: ще прескоча всички твои безплатни съвети които не са по темата и не ме интересуват и ще коментирам само какво си предложил като вариант. Ако не те затруднявам прочети най-първото ми изречение от първия пост, после помисли кой не чете м/у редовете и ако искаш си поправи предложението с някое отговарящо на запитването ми :)
fox_vt - майстор
Тези уреди отчитат и фактора на мощността, не би трябвало да дават такива грешки.
DMN - майстор
fox_vt написа:
Тези уреди отчитат и фактора на мощността, не би трябвало да дават такива грешки.
Не казвам, че всички грешат, а че има такива, които се шашкат. През мен са минали поне четири различни модела. Единият и то най-скъпият от тези четири беше на фирмата Voltcraft, се шашкаше на компютъра ми в диапазона - 50-150 вата - лъжеше. Сега имам един китайски и го гледам, че се справя много по-добре от Voltcraft-а и не прави такива грешки, но пак казвам - има някои тънки моменти, в които може и да послъгват или да не отчитат нищо, зависи от консуматорите. Докато при съвременните електромери, по които си плащаме тока, такива грешки предполагам не могат да се случат.
:partyman:
hidrazin - майстор
DMN написа:
...Единият и то най-скъпият от тези четири беше на фирмата Voltcraft ...
Voltcraft също се произвежда в Китай и е търговска марка на Conrad.
Нещо като боклуците на Crown произвеждани за веригата Зора.
:partyman:
Сорри за лирическото отклонение...
preslav - майстор
[quote=" Ако не те затруднявам прочети най-първото ми изречение от първия пост, после помисли кой не чете м/у редовете и ако искаш си поправи предложението с някое отговарящо на запитването ми :)[/quote]
Да френеде, прочетох не само първото изречение в темата ти, прочетох и второто където питаш за бойлер, не че не съм виждал бойлери включени в контакт ама нейсе.
Да я караме по същество - оттеглям си предложението за устройството, което е точно за контакт, че дори 2 щях да ти пратя да си ги включиш едно в друго и да вярваш на което си пожелаеш.
valentino76bs - майстор
Аз имам perel купих го от конрад много е точен!

Прикачен файл

P_20180201_073738.jpg

Тема "Измерване на ел енергия на даден уред" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: