Най - вълнуващия въпрос зимно време.
gunpowder - специалист
gnt69 написа:
gunpowder написа:
П.п. Едитнах си леко предният пост за питащия как да ползва таблиците
Ок . Дано сме му били полезни
Малко можеш да намалиш цифрите след десетичната запетая че много мисли ми идват накъде да закръгля. Два знака според мен са достатъчни. :partyman:
Не съм спец с ексела ако някой може да го оправи и да я пусне в форума
gunpowder - специалист
bai_bradyra написа:
gunpowder написа:
П.п. Едитнах си леко предният пост за питащия как да ползва таблиците
Ок . Дано сме му били полезни
В моята таблица съм дал и да се задава КПД-то.. защото някои от колегите не са с чисто пелетни котли и при тях КПД може да падне до 65-70%.
Моля да не се приема като реклама :lol: , нали тук сме за полза роду... :partyman:[/quote]

Няма не се притеснявай :supz:
-penata- - специалист
Анди с тези настройки много бавно вдига температурата и повече от 48 градуса не иска при зададени 60.Вентилатора на трета степен ми беше на 56 сега на 46 ми се струва малко слаб
gnt69 - майстор
-penata- написа:
Анди с тези настройки много бавно вдига температурата и повече от 48 градуса не иска при зададени 60.Вентилатора на трета степен ми беше на 56 сега на 46 ми се струва малко слаб
Е то значи гори на 3 степен. Колко ти е dt 10, 5, 0 ли.
-penata- - специалист
gnt69 написа:
-penata- написа:
На трета да 6-2-0
gnt69 - майстор
Зависи от много неизвестни на колко трябва да е въздуха. Аз топля само на трета с 4 кила пелети в час на въздух 50. Така ми е най добре. Според мен вдигни малко и пробвай.
gunpowder - специалист
-penata- написа:
gnt69 написа:
-penata- написа:
На трета да 6-2-0
Пробвай вдигни степените на 6/13/17 кВт . Аз съм с dt 6-4-0 . Паузата да е 45 сек. При мен са така и работи мн добре. Колко са ти оборотите на 3-та , 2-ра , 1-ва
gunpowder - специалист
penata ти в тоз котел някакви ламарини имаш ли или ?
-penata- - специалист
gunpowder написа:
Ламарини да искаш два реда плочи имам и турболатори отгоре оборотите ми бяха трета 56,втора53,първа50 комина ми дърпа много и не знам неса ли много тези обороти
gunpowder - специалист
-penata- написа:
gunpowder написа:
Ламарини да искаш два реда плочи имам и турболатори отгоре оборотите ми бяха трета 56,втора53,първа50 комина ми дърпа много и не знам неса ли много тези обороти
Имам впредвид като rpm стойностите колко са

Тема "Пелетни горелки GREYKO BMG и RB" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: