Най - вълнуващия въпрос зимно време.
gunpowder - специалист
gunpowder написа:
-penata- написа:
gunpowder написа:
penata ти в тоз котел някакви ламарини имаш ли или ?
Ламарини да искаш два реда плочи имам и турболатори отгоре оборотите ми бяха трета 56,втора53,първа50 комина ми дърпа много и не знам неса ли много тези обороти
Имам впредвид като rpm стойностите колко са
При мен най-добре работи при 900 / 1050/1200 rpm това е при 6/13/17 кВт по тази таблица която ти пратих
-penata- - специалист
gunpowder написа:
gunpowder написа:
-penata- написа:
Ламарини да искаш два реда плочи имам и турболатори отгоре оборотите ми бяха трета 56,втора53,първа50 комина ми дърпа много и не знам неса ли много тези обороти
При мен най-добре работи при 900 / 1050/1200 rpm това е при 6/13/17 кВт по тази таблица която ти пратих
Не знам как трябва да се примерят тези стойности
gunpowder - специалист
-penata- написа:
gunpowder написа:
gunpowder написа:

Цъкаш ентера докато ти излезе долу където ти показва осветеността . Кога е купена горелката защото по-старите нямали датчик за отчитане на обороти
-penata- - специалист
gunpowder написа:
-penata- написа:
gunpowder написа:

Цъкаш ентера докато ти излезе долу където ти показва осветеността . Кога е купена горелката защото по-старите нямали датчик за отчитане на обороти
Миналата година е купена
gunpowder - специалист
-penata- написа:
gunpowder написа:
-penata- написа:
Миналата година е купена
Еми значи трябва да има . Погледни ги колко са на всяка една от степените
-penata- - специалист
-penata- написа:
gunpowder написа:
-penata- написа:
Миналата година е купена
Значи 1200rpm се равнява на 50% така ли да разбирам
gunpowder - специалист
-penata- написа:
-penata- написа:
gunpowder написа:

Миналата година е купена
Ами моята е с по-стар софтуер и 1200 са при 63 % 1050 при 55 а 900 при 47 . При теб незнам как е
-penata- - специалист
gunpowder написа:
-penata- написа:
-penata- написа:
Миналата година е купена
Ами моята е с по-стар софтуер и 1200 са при 63 % 1050 при 55 а 900 при 47 . При теб незнам как е
Не ми излиза на моята
gunpowder - специалист
Също така е препоръчително да си настроиш помата да се вкл около 5-10 гр. преди зададената , при мен вкл на 53 при зададена 60 , това е разбира се ако вече не си го направил !
gunpowder - специалист
-penata- написа:
gunpowder написа:
-penata- написа:
Не ми излиза на моята
помпиш ентера и не излиза така ли ?

Тема "Пелетни горелки GREYKO BMG и RB" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: