Най - вълнуващия въпрос зимно време.
gunpowder - специалист
Като си го цъкаш последователно си излизат таймери вкл и изкл , дата , осветеност и обороти . Ако не излиза при теб ще трябва намеса от по-компетентните във форума да изкажат мнение
-penata- - специалист
gunpowder написа:
-penata- написа:
gunpowder написа:

Ами моята е с по-стар софтуер и 1200 са при 63 % 1050 при 55 а 900 при 47 . При теб незнам как е
Не ми излиза на моята
помпиш ентера и не излиза така ли ?
Да излиза сверяване дата,час последно излиза осветеноста на дисплея и друго няма.Помпата ми включва на 45 като котела е на 60
gunpowder - специалист
-penata- написа:
gunpowder написа:
-penata- написа:
Не ми излиза на моята
помпиш ентера и не излиза така ли ?
Да излиза сверяване дата,час последно излиза осветеноста на дисплея и друго няма.Помпата ми включва на 45 като котела е на 60
Бах мааму явно нямаш датчик за обороти .На колко са ти настроени подаванията и цикъла на всяка от степените
gunpowder - специалист
Пробвай с 4.2 / 3.1/1.5 , настройвай вентилатора така ,че над дупките за въздуха покрая на горелката да не остава пепел ами почти изгорели пелети , като гледаш да не падат неизгорели в пепелника , като изчакваш поне 6-7 подавания . Аз така настройвах моя по препоръки написани от съфорумеца Evgeny. Циклите ги направи 49/ 48 / 46
gunpowder - специалист
И аз като теб много се главоболих с моята , но благодарение на Анди / специални благодарности ! / сега всичко е наред . Всичко е индивидуално и иска да се експериментира за да се достигне до успеха . Надявам се да съм ти помогнал поне малко .
-penata- - специалист
gunpowder написа:
И аз като теб много се главоболих с моята , но благодарение на Анди / специални благодарности ! / сега всичко е наред . Всичко е индивидуално и иска да се експериментира за да се достигне до успеха . Надявам се да съм ти помогнал поне малко .
Благодаря,доста ми помогнахте утре ще си поиграя пак :)
markoscbr - специалист
Пена , с каква версия си купувал сам котел с горелка миналата година април мойта е 1.8/1.4, и твоята трябва да е такава щом си я купувал миналата година .Тази версия се отличава от на другите колеги по отношение на вентилатора като проценти, доста момчета които ти пишат и те насочват какво да направиш адмирации с някой от тях се чухме , но се оказа че техните настройки са корено различни от моите педвид раьоните и самата горелка, не съм чак толкова компетентен по електробиката но с това което се сблъсках мога да ти го кажа писал съм ти тел.на личен
-penata- - специалист
markoscbr написа:
Пена , с каква версия си купувал сам котел с горелка миналата година април мойта е 1.8/1.4, и твоята трябва да е такава щом си я купувал миналата година .Тази версия се отличава от на другите колеги по отношение на вентилатора като проценти, доста момчета които ти пишат и те насочват какво да направиш адмирации с някой от тях се чухме , но се оказа че техните настройки са корено различни от моите педвид раьоните и самата горелка, не съм чак толкова компетентен по електробиката но с това което се сблъсках мога да ти го кажа писал съм ти тел.на личен
Не моята е 1.5/1.3
markoscbr - специалист
забравих да отбележа че моята горелка е RB30 а твоята е 20 е как доло горе по едно едно веме сме ги купували някой месец да има разлика мога да ти кажа че моята на 3та мощност е 1270обор вентилатора е на 53-4%
Tzinata - специалист
markoscbr написа:
моята на 3та мощност е 1270обор вентилатора е на 53-4%
Има голяма разлика в % вентилатор на различните версии на софтуера.Аз бях с 1.7/1.4 и вентилатора беше 60%,сега ми сложиха (безплатно) 1.8/1.4 и вентилатора е на 43%-1340rpm. на трета.
С RB30 съм.

Тема "Пелетни горелки GREYKO BMG и RB" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: