Най - вълнуващия въпрос зимно време.
gnt69 - майстор
Трифон П.Трифонов написа:
Като си нямаме ламбда контрол, ше си побутваме туй-онуй.
Не дават гадовете от Натурела. Освен да ги заграждаш лично там че си по близо. :partyman:
gnt69 написа:
Не дават гадовете от Натурела. Освен да ги заграждаш лично там че си по близо. :partyman:
Ма каките са 3 бе, Русе. Вече не съм на 20,25.....трийсииии....
Те, от Горна, трябва да го решат това. Натурелците просто продават, а освен това, чест им прави, че са лоялни към другите си клиенти. Освен това са много отзивчиви към обикновени клиенти, като теб и мен. Два пъти са ми ремонтирали платки, в рамките на деня и на цена.... без коментар.
-penata- - специалист
-penata- написа:
Ха ха да не мога да смогна да вкарвам настройки.Ще го оставя да погори няколко дни мисля че има ефект от последните настройки на анди започна да сивее само ме притеснява че ако хване студ няма да може да смогва.Времето ще покаже :)
Да бе!!! Не помниш ли, че Анди ти писа и да вдигаш зададената температура? Освен това можеш да променяш и праговете между мощностите. Провиш си 3та и 2ра по дълги, като намалиш градусите между тях.
Сивее значи?!
Погледна ли снимките, дето качих няколко страници назад?
При еднакви настройки на горелката веднъж е като сняг, а после е тъмно сив към черно.
Разликата е само в температурите навън, атмосферно налягане, влажност.
На коя страница са тези снимки че не мога да ги видя.
-penata- написа:
Глей сига!
https://photos.app.goo.gl/AUBXIZpycFNquuj22
Тва е с еднакви пелети. Сезона го карам само с един вид.
Научих се да ги преценявам на око. Няма шлака.
gnt69 - майстор
Ма каките са 3 бе, Русе. Вече не съм на 20,25.....трийсииии....
Те, от Горна, трябва да го решат това. Натурелците просто продават, а освен това, чест им прави, че са лоялни към другите си клиенти. Освен това са много отзивчиви към обикновени клиенти, като теб и мен. Два пъти са ми ремонтирали платки, в рамките на деня и на цена.... без коментар.
+1 Много отзивчиви. Няколко пъти съм звънял по телефона. Ама ти защо и трите, поогледай ги и атакувай само най дащната. Може пък и да даде. :partyman:
-penata- - специалист
-penata- написа:
Глей сига!
И мезето е добре :-D
-penata- написа:
-penata- написа:
Глей сига!
И мезето е добре :-D[/quotщe]
Нали знаеш, късмета на начинаещия.
Тва беше първото и стана перфектно за 11 дни.
Вера свърши и беше оценено подобаващо. Тия дни купувам още две заготовки карбонфиле.
Добър ден.Искам да попитам някой имал ли е проблем със свето датчика.Горелката работи вече 4 месеца с един и същи пелети,но снощи ми направи следния проблем.При паленето свето датчика отчита че има светлина в горивната камера,след като мине на разпалване и когато разпалването тръгне да свършва примерно останат 10 секунди и свето датчика започва да намаля стойност и стига до 0.Горелката не влиза в режим горене,а започва да пълни на ново,тръгва да пали пак след това с разпалването се повтаря същото нещо и не минава от режим разпалване в режим горене.Вадих датчика на студен котел работи си нормално.Светнах през отвора на датчика за да видя дали не са запушени отворите през които вижда огнището,но не са запушени.Някой да има идея какъв е проблема?
gunpowder - специалист
Венцислав написа:
Добър ден.Искам да попитам някой имал ли е проблем със свето датчика.Горелката работи вече 4 месеца с един и същи пелети,но снощи ми направи следния проблем.При паленето свето датчика отчита че има светлина в горивната камера,след като мине на разпалване и когато разпалването тръгне да свършва примерно останат 10 секунди и свето датчика започва да намаля стойност и стига до 0.Горелката не влиза в режим горене,а започва да пълни на ново,тръгва да пали пак след това с разпалването се повтаря същото нещо и не минава от режим разпалване в режим горене.Вадих датчика на студен котел работи си нормално.Светнах през отвора на датчика за да видя дали не са запушени отворите през които вижда огнището,но не са запушени.Някой да има идея какъв е проблема?
Показанието на датчика за липса на пламък реално ли е или пелетите си горят, а не отчита осветеност ?
gunpowder написа:
Венцислав написа:
Показанието на датчика за липса на пламък реално ли е или пелетите си горят, а не отчита осветеност ?
Не е реално.Пали си нормално като всеки път.Просто не отчита.Подкарах го като изкарах датчика навън при разпалването за да отчете осветеността в стаята.Отчита си осветеност по време на палене и почти до края на разпалването и стойностите на осветеността намалят с привършването на самото разпалване.

Тема "Пелетни горелки GREYKO BMG и RB" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: