hidrazin написа:И за къв чеп въобще ти е часовник?Е как за какво? Ако има слънчево затъмнение или гъста облачност със снеговалеж в зимно време? Шегувам се
 . И аз съм се питал защо използват на много места часовници, а не релета с фото управление
 . И аз съм се питал защо използват на много места часовници, а не релета с фото управление   Може би все пак си имат някакво основание да използват часовници, ако фото датчика няма възможност да е на добре осветено място от дневна светлина, може би ще се влияе точно от метеорологичните условия
 Може би все пак си имат някакво основание да използват часовници, ако фото датчика няма възможност да е на добре осветено място от дневна светлина, може би ще се влияе точно от метеорологичните условия   . А може и да е с цел икономия, например за уличното осветление - все си е друго, когато мръква в 17.00ч. , а лампите по часовник да се включат в 19.00ч. - ми 2 часа икономия
 . А може и да е с цел икономия, например за уличното осветление - все си е друго, когато мръква в 17.00ч. , а лампите по часовник да се включат в 19.00ч. - ми 2 часа икономия   . Всъщност имаше май часовници, които сами си променяха времето на вкл/изкл според сезона и продължителността на ден/нощ. Според мен такива часовници са най-удачни.
  . Всъщност имаше май часовници, които сами си променяха времето на вкл/изкл според сезона и продължителността на ден/нощ. Според мен такива часовници са най-удачни. 
 .
.