• 1
  • 86
  • 87
  • 88
  • 89
  • 90
  • 106
Нека намерим най-тънките цени.
Virtex - майстор
Не е редно да се базикате с cholev, че харесва дадена марка.

Ако някои има претенции към Лидл - да им прати писмо или да се свърже с мениджънта им и да "нарежда" тях :) Човека помага с достатъчно информация.

Иначе cholev за въпросите със заваряването вероятно из другите теми ще има по-адекватни отговори, тук надали някои ще отговори сериозно.
Gadnyara - специалист
Дайте моля, подробности - откъде да взема 58см куфари за по 6 лв. :wink:
Идеално ще ми дойдат няколко на такава цена.
agj - майстор
fore написа:
cholev маини ги тия, те нищо не разбират и нямат пари да си купят. За това и гроздето им е кисело.

И аз не купих телчарката щото няма пари сега. Но си признавам.
Ми тегли заем. :-D
Keresteliev - специалист
agj написа:
[...]Ми тегли заем. :-D
Заемът не е решение!

По добре да изчака да станат по две за леФ!

:lol:
agj - майстор
Virtex написа:
Иначе cholev за въпросите със заваряването вероятно из другите теми ще има по-адекватни отговори, тук надали някои ще отговори сериозно.
Вероятно имаш в предвид тия питания:
cholev написа:
И два въпроса по телоподаващото.
Досега пробвах на 3 шева 1мм ламарина.
Около шева има малки пръски по 1мм метал. От какво?
На едно видео, оператора махна накрайника с обяснението, че понеже не се подава газ няма нужда от него. И на мен ми изглежда така + по добра видимост на шева. Поне аз смятам без накрайник вече да заварявам. Нещо против?
Мога да отговаря напълно сериозно :Заварянето с тръбнофлюсов тел образува много повече пръски от който и да е друг метод ,Дори и да успееш да си настроиш машината в режим ,пръски пак ще има.
Нищо против нямам заваряването без накрайник ,(който се нарича газова дюза) НО много трябва да внимаваш да не докоснеш тоководещата дюза до детайла който заваряваш !Дава на късо!И по тоя начин може да има доста неприятни последствия не само за тоководещата дюза и държача й, ами и за спираловидната броня ,която води телта!
Такива машинариики като тая Лидълката ,китайците ги правят с керамични дюзи Изображение
fore - майстор
Абе аз заем няма да изтегля особено пък за нещо което не ми е належащо. Но каквото и да си говориме Лидл е стандарт и марка която дава повече за по малко пари.

Скоро ползвах техен инструмент за извършване на екстремна работа в екстремна среда и то трябваше да стане бързо. Отлично се справи че и надмина очакванията ми по всички параметри. :shock:

Сега пък във входа прокарваме домофона инсталация и майстора си бачка сам. Стълбата му Парксайт -4ставната сгъваема, перфоратора на батерия и той, диодната лампа на магнит и тя, даже падна от високо и нищо не и се случи, отверките и те........

Ами идеално се справя човека монтира и заминава. Работи човека, а не си чеше езика по форумите......

Били скапани, били евтини, били от лъки бой..... ами купете си марков и скъпи бе пичове. Тука темата е друга.
Фитилчо - майстор
Купили сме си
Фитилчо - майстор
Gadnyara написа:
Дайте моля, подробности - откъде да взема 58см куфари за по 6 лв. :wink:
Идеално ще ми дойдат няколко на такава цена.
Кауфланд, взех последните два обаче, за този ден. Не на щандовете за инструменти, а там къде пускат стълбите, чинии, тенджери, завивки чаши... ей там ги видях и веднага налазих двата последни :)
Мисля, че са 50 см обаче, утре ще премеря ако не забравя. Същият е куфара, същите цветове.
pgt - специалист
Фитилчо, ама този Лидълския куфар сигурно е по-качествен пише "Made in Germany", та затова му е такава цената ха-ха-ха :wink:
agj - майстор
fore написа:
Но каквото и да си говориме Лидл е стандарт и марка която дава повече за по малко пари.

Скоро ползвах техен инструмент за извършване на екстремна работа в екстремна среда и то трябваше да стане бързо. Отлично се справи че и надмина очакванията ми по всички параметри.
Само че нито електрожена, нито пък телоподаващото,са от тия инструменти.Не са нито по евтини, нито с по високи параметри.
  • 1
  • 86
  • 87
  • 88
  • 89
  • 90
  • 106

Тема "Промоция в Lidl на Parkside и Powerfix инструменти - 4" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: