• 1
  • 2
От мобилни телефони до цифрови камери
plamen6703 - майстор
Това върши много добра работа https://apteka.framar.bg/30047175/%D0%B ... %B8-k-3037 изпробвал съм го... гадното е, че трябва да го гледаш и пипаш после... Щом е в градината и разсипва труда на човек няма жал за такива вредители. Диви свине ми бяха ликвидирали картофена нива и няма спасение освен пушката, ама да е човек постоянно там.
kr1100 - майстор
plamen6703 написа:
Щом е в градината и разсипва труда на човек няма жал за такива вредители.
Maй не се прави разлика между къртица и сляпо куче. Къртицата не рв3ои из посятото. Само тормози хората с равни полянки с райграс :-D - прави купчинки пръст, но пък разкарва слепите кучета.
plamen6703 - майстор
kr1100 написа:
plamen6703 написа:
Щом е в градината и разсипва труда на човек няма жал за такива вредители.
Maй не се прави разлика между къртица и сляпо куче. Къртицата не рв3ои из посятото. Само тормози хората с равни полянки с райграс :-D - прави купчинки пръст, но пък разкарва слепите кучета.
Преди две години къртица ми беше разбутала два парника /ако знаеш какво е парник/ и ги беше разсипала. Каква е разликата дали ще ти разсипе парника къртица или сляпо куче?
Не е нужно да ми обясняваш какво е сляпо куче, нито къртица :) В двора и на нивата си не искам къртици, слепи кучето, полевки и каквито и да са вредители :partyman:
ben84 - специалист
plamen6703 написа:
Това върши много добра работа https://apteka.framar.bg/30047175/%D0%B ... %B8-k-3037 изпробвал съм го... гадното е, че трябва да го гледаш и пипаш после... Щом е в градината и разсипва труда на човек няма жал за такива вредители. Диви свине ми бяха ликвидирали картофена нива и няма спасение освен пушката, ама да е човек постоянно там.
Kaкто казах, върши работа, стига да знаем как да го заложим, че да свърши работа. Малко четене трябва.
@shadow__01, Живея на село в приземен етаж. Всяка есен ме нападат мишки. Не ми е приятно да ги убивам, ама не бих ги пуснал в чуждо село или някъде да умрат от студ. Както казах, занимавал съм се със земеделие и съм убивал от листни въшки до къртици не за удоволствие.

Природен закон - аз съм по-силен и умен от една къртица и като ни се пресекат интересите един от нас трябва да си отиде :?

:partyman:
kr1100 - майстор
plamen6703 написа:
Преди две години къртица ми беше разбутала два парника /ако знаеш какво е парник/ и ги беше разсипала. Каква е разликата дали ще ти разсипе парника къртица или сляпо куче?
И какво ти е направила в парника ,че чак го е разсипала ??
Имам парник поликарбонов, така ,че знам какво е. Миналата и по-миналатагодина беше ровила в парника - ами никаква поразия.Надигнала е пръстта на няколко места - салатките на надигнати на купчинка пръст, но нито бяха изсъхнали нито с повредени корени.По лука и чесъна никакви поразии. Картицата е месоядна.
Преди да се появят къртиците беше ад - ни лук, нито чесън, нито цветя .Всичко се извлачва.Борба без никаква надежда -от 3 страни с изоставени места. Когато се появиха къртиците първо в горния край -слепите кучета взеха да отстъпват към долния край.Къртиците не ги закачам , даже някои съседки са доволни - пръст за цветята им :) , а и за разсада
  • 1
  • 2

Тема "фотоклетка за къртици" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: