Поставяне на отражател над пламака,Филме какво имаш в предвид с това,този отражател от какво е къде се поставя били ми обяснил или снимка с експерт 30 съм благодаря

нед мар 17, 2019 2:47 pmstefko написа: Някой знаели защо между долната част на вермикулита на ревизионния капак и горната част на планката, преграждаща 2-ри и 3-ти ход ,има процеп около 4 мм? Това не влошава ли ефективността на котела и няма ли да е по-добре да се запуши тази пролука?Само ти я имаш стегни повече капака и ще изчезне.
нед мар 17, 2019 3:39 pmgnt69 написа:Стегнал съм го колкото мога. И не е само при мен. Брат ми има комбиниран 30 кВт и при него е същото.нед мар 17, 2019 2:47 pmstefko написа: Някой знаели защо между долната част на вермикулита на ревизионния капак и горната част на планката, преграждаща 2-ри и 3-ти ход ,има процеп около 4 мм? Това не влошава ли ефективността на котела и няма ли да е по-добре да се запуши тази пролука?Само ти я имаш стегни повече капака и ще изчезне.
нед мар 17, 2019 4:05 pmstefko написа: Стегнал съм го колкото мога. И не е само при мен. Брат ми има комбиниран 30 кВт и при него е същото.При мен приляга плътно. Виж как са се отпечатали ходовете на капака, ако имаше минаване на тъпъл въздух директно в комина щеше да се вижда.
Прикачен файл
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: