Не знам дали е тук мястото на тази тема, но ми трябва съвет: каква марка и модел перфоратор да си купя- да е стабилен, мощен (не съм професионалист) и на достъпна цена... Гледах един Raider (китайски заводско производство е) 1050W с опция за къртене, но се колебая и до сега не съм се интересувал от такава техника.
Всичко свързано с тоците ми е слабост, опитайте се да ме затрудните.
adonis
- специалист
47 мнения в "RQ: Перфоратор за бетон"
masteradmin
- майстор
До сега не съм работил с лош перфоратор. Последния си го купих нов за 130 лв. не помня марката много съм доволен направо яде бетона. Оня ден видях на сточна гара подобрен за 60 лв. - нов заедно с длетото и шилото. Мислех че моя е наи евтиния но явно има и по евтини. Та това което мога да те посъветкам повече от 150 лв. не даваи само си го купи от магазин, а не от сергия.
velsi
- Почетен майстор
adonis написа:... Какъв е недостатъка на Raider?Много ли дефектират??Как да ти кажа... Просто аз нямам вяра на нещо. което се продава на такава цена. Няма как да не е еднодневка. Скоро си купувах виброшлайф. Отидох в магазина и въпросния "Райдер" беше с цена 23,50! Викам си идеално тъкмо няма да се набутвам много, свършвам си работата и го мятам някъде. Да ама като се поразмислих малко и се отказах. В крайна сметка си купих "Скил" за 79 лева. Няма пък всеки път като имам работа да си купувам нов "Райдер" я!
adonis
- специалист
съгласен съм, че марковите неща са по-свесни(макар че трябва да се има пред вид къде се сглабят), но пък си мисля,че не се занимавам професионално и ще го ползвам разумно(някоя дупка в къщата, евентуално изолация в 1-2 стаи и толкова).Ловешката техника е добра, но гони по цени "Бош" и се колебая... От друга страна миналата година си купих от "Практикер" един виброшлайф и един ъглошлайф- евтини и куча марка(казаха че са гръцки, но аз не вярвам)- на ъглошлайфа му извадих душицата,рязах доста винкел с него,огнеупорни тухлички... и още си бръмчи(бях го прежалил още като го купих)... Все още се колебая... ще видя какво ще реша
leonardo_vd
- модератор
Знай че ефтиния скъпо плаща.
Duke_BG
- специалист
adonis написа:съгласен съм, че марковите неща са по-свесни(макар че трябва да се има пред вид къде се сглабят), но пък си мисля,че не се занимавам професионално и ще го ползвам разумно(някоя дупка в къщата, евентуално изолация в 1-2 стаи и толкова).Ловешката техника е добра, но гони по цени "Бош" и се колебая... От друга страна миналата година си купих от "Практикер" един виброшлайф и един ъглошлайф- евтини и куча марка(казаха че са гръцки, но аз не вярвам)- на ъглошлайфа му извадих душицата,рязах доста винкел с него,огнеупорни тухлички... и още си бръмчи(бях го прежалил още като го купих)... Все още се колебая... ще видя какво ще решазарежи го тоя БОШ в бг всичко което носи това име е БОШлаф

Тема "RQ: Перфоратор за бетон" | Включи се в дискусията:
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook:
Имаш нужда от подходящ професионалист за дома?
- Преустройство, ремонт и реновиране
- ↳ Вашите ремонти
- ↳ Кухня
- ↳ Баня
- ↳ Дневна
- ↳ Спалня
- ↳ Детска
- ↳ Градина
- ↳ Коридор
- ↳ Тераса и балкон
- Направи сам
- ↳ Направи сам
- ↳ Ремонтирай сам
- ↳ Къде е по-евтино?
- ↳ Дърводелство
- ↳ Ел. инструменти
- ↳ Металообработване
- ↳ Конкурс "Направи сам 2012"
- Строителство
- ↳ Всичко за вилата
- ↳ Къщи
- ↳ Саниране
- ↳ Хидроизолация
- ↳ Пасивни и нискоенергийни сгради
- Сухо строителство
- ↳ Окачени тавани
- ↳ Преградни стени и предстенни обшивки
- ↳ Сухи и повдигнати подове
- ↳ Декоративни елементи - колони, трегери, сводове и др.
- ↳ Всичко за гипскартона и гипсфазера
- Въпроси и Отговори
- ↳ Полезни съвети
- ↳ Автомобили
- ↳ Партньори
- ↳ Боядисване и Декориране
- ↳ Вентилация, климатици и термопомпи
- ↳ Водоснабдяване и канализация.
- ↳ Всичко за ремонта
- ↳ Електротехника
- ↳ Отопление
- ↳ Газификация
- ↳ Електроника и Схеми
- ↳ Газобетон
- ↳ От всичко по малко
- ↳ Компютри и периферия
- ↳ Уеб дизайн, PHP, MySQL, JavaScript, HTML..
- ↳ Мобилни устройства, GSM-и
- ↳ Нека се запознаем
- ↳ Recycle Bin
- Статии
- ↳ Практични решения
- ↳ Качване на снимки
- ↳ Какви статии искате?
- ↳ Готварство, туршии и зимнина
- ↳ Отмора и шеги
- ↳ От нищо нещо
- ↳ Не е за вярване
- ↳ Литература