• 1
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12
Ел. инструментите. Консумативи.
zz_stefanov - майстор
Сега като се загледах в снимката и моята е Райдър. Райдър, Ейнхел се тая :)
jekasus - майстор
fore написа:
Такива цапаници като на снимката стават без вода.
В грешка си. Прочети за какво я ползвах, и баш аз да си заносам скъпичек диск на сухо :-D
gogobravo - напреднал
Благодаря за информацията.
Реших, че за 3м2 плочки за кухня, няма да си купя нищо от предложенията. Ще си ползвам флекса. :-) Или ще взема една от ония ножовки за плочки. Понеже може да ми се наложи да "сковавам" разни работи от дърво та се чудех дали да я вземам или не. Най вероятно няма да я взема.
Благодаря още веднъж
Живи и здрави :partyman:
jekasus - майстор
gogobravo написа:
Ще си ползвам флекса. Или ще взема една от ония ножовки за плочки.
Ножовката е за фаянс, ще стържиш по теракотата, като цигулар на концерт, така че ме послушай за диамантината.
a_stoev - майстор
Вчера гледах една пендула без истегляне в лидл за 125 или 150 лв. Дали си струва? Ще се ползва за дървени первази и профили.
EDI - майстор
Що да не си струва, регулираш си ъглите, сменяш диска и трябва да си реже нормално.
a_stoev - майстор
Какво имаш в предвид? Че скалата не отговаря или има и друга драма?
nakatasan - специалист
fox_vt написа:
44 лв има и 100 грамово флаконче пропан бутан на рьотенбергер което обаче накрайниците му за пълнене са кофти и ще трябва да използвам силиконовия уплътнител на другия ми флакон.Досега бях със този
Прикачен файл:
product_2371.jpg
Но и двата имат един кофти недостатък,няма видимост към резервоара колко е пълен и газта свършва винаги в най неподходящия момент.
Такъв газов поялник имам, ама нещо или е калпав китайски боклук или аз нещо не мога да го ползвам. Уж регулирам, а гасне и не мога да запоявам с него. успешно успях да стопя една оловна тежест и до там... Има ли чалъми за регулиране или съм случил на калпава бройка. При вятър или малко по-рязко като го мръдна, също изгася.

Да попитам, изчетох цялата тема, има ли ползващи оберфрезата на Парксайд, за обработка на ПДЧ, МДФ ще върши ли работа?
Поздрави
fox_vt - майстор
Напълнен ли е добре с газ,не би трябвало да гасне даже и при малко газ държи. С каква газ работиш. Иначе като усилиш докрай само на горелка трябва да прави хубав пламък около 3 см. Ако ли не ще трябва да пренастроиш регулатора на газта.
nakatasan - специалист
А как се прави пренастройване на регулатора? Де да зная каква е газта във флаконче. Купих я като взех горелката от същият магазин. Пламъкът по спомен беше около 3 см, ама не иска да работи като газов поялник. Или гасне, или не сгрява човката. Като се използва като горелка, трябва с върха да нагрявам, иначе също гасне. За първи път работя с такова нещо, може би и аз не го правя както трябва. И като разбрах, че не става, или съм попаднал на менте, или е нещо друго я прибрах в един шкаф.
  • 1
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12

Тема "Инструменти Parkside от Lidl" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: