Защо засичаш времето на другите, когато правят нещо и защо им смяташ парите, които взимат за труд

plamen6703 написа:Защо засичаш времето на другите, когато правят нещо и защо им смяташ парите, които взимат за трудНямам спомен да съм засичал време на никого. И на никого не смятам парите за труд, ако са нормални. Само не разбирам тия клиенти, които си дават спестените с много труд пари на тарикати. Но всеки е прав за себе си. Ако някой майстор си направи във времето " име " с ниски цени, с времето започва да пробва с по-високи. Що да не пробва, щом има балъци???![]()
Чираче написа: ....Нямам спомен да съм засичал време на никого. И на никого не смятам парите за труд, ако са нормални. ...Ще дефинираш ли "нормални пари"?
Чираче написа:супер са!!!plamen6703 написа:Асмалъка ти за половин ден работа какво да му коментирамКогато правя нещо, не засичам времето.![]()
Важно е дали в твой двор си ги правил или си преведен зет и обувките ти сочат с върха към дворната порта
Двора, къщата и всичко останало е мое и на жена ми. Аз не и се бъркам в женските работи, и тя на ми се бърка аз какво ще правя. Имаме консенсус по всички въпроси.
Нещо друго да те интересува?
Прикачен файл
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: