• 1
  • 81
  • 82
  • 83
  • 84
  • 85
  • 518
Най - вълнуващия въпрос зимно време.
martolk - специалист
Инструкцията съм я и чел и разбрал преди теб, колега. Ти наистина ли не "загряваш" какво имам предвид?! Въпросът е риторичен, така че, моля, не отговаряй. Аз лично приключих с полемиката.
n.ganev - майстор
И К'во ще си говориме ли за камината или ще се подпичкваме?
Щото покрай мен има няма двайсетина Бижута си попръцкват :cool: Баси
martolk - специалист
Намислил съм да сцепя стените на пепелника и да ги огъна навън, с цел по-високо КПД, при улавянето на пепелта, ама ще видим, кога ще се наканя. Имам чувството, че отворите за вентилация на кошницата са прекалено големи. След трийсетина часа работа се събира доста фина пепел под нея. При Бърнита това не се наблюдаваше в такава степен. При вас как е положението?
ivanovhr - специалист
Аз моите малко ги позакривих в горния край, но ефекта не ми хареса сега пък там задържа пепелта. Ще ги пооправя ама сега трябва да топли. Много ми се черни стъклото с Трон пелети съм ако усиля още въздуха ще гори като ракетен двигател вече.
filmatoplo - майстор
:wink: НГанев кът ги имаш многу тявъ каминки дай една на ближния ва брат -квартира и ракия минимум 10 години.
ivanovhr - специалист
С тази оферта да пращам моята. :drinkers:
n.ganev - майстор
filmatoplo написа:
:wink: НГанев кът ги имаш многу тявъ каминки дай една на ближния ва брат -квартира и ракия минимум 10 години.
А чехкини, рускини, бикини и както му е реда?
filmatoplo - майстор
:) Эа туй жената дебне със сопата.
phantom_ - специалист
Някой да е слагал допълнителен вентилатор за почистване? Или няккъв друг механизъм? Че доста сгур/пепел / събира кошницата и нейния вентилатор не може да го издуха...? Дайте идей колеги? Аз мисля че с допълнителен вентилатор ще се справи с тоя проблем...
  • 1
  • 81
  • 82
  • 83
  • 84
  • 85
  • 518

Тема "Пелетна камина Грейко" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: