Най - вълнуващия въпрос зимно време.
dimitkovec - напреднал
borkata99 написа:
Аз ползвам ето това:

Изображение, Изображение

на една вила, бачка нон-стоп, гърми, трещи, вее, свисти ами то си бачка.
Зимата като зафучи спират тока веднага, а и няма нужда пак - прас и за 2-3 мин. няма ток.
Що го дялкат така непрестанно никой ти не казва, а и смееш ли да питаш! :lol:
Много съм доволен, трети сезон никакви проблеми.
Пи4, цена в Ардес за тва чудо, е обявена 2868 лв и 0 стотинки. По принцип не коментирам, ако не задавам въпрос или не отговарям на такъв, ама....Ти майтапиш ли се с нас!? :?:
gnt69 - майстор
dimitkovec написа:
Аз ползвам ето това:
Пи4, цена в Ардес за тва чудо, е обявена 2868 лв и 0 стотинки. По принцип не коментирам, ако не задавам въпрос или не отговарям на такъв, ама....Ти майтапиш ли се с нас!? :?:
Аз да вметна и ти сигурно караш кола за 30к-40к. ама като е била нова.
А има и по евтини. НАПРИМЕР
borkata99 - специалист
dimitkovec Изображение................Изображение.............sorry "Пи4", ама ти първи започна!

градски.........Изображение
damyaniq - специалист
Здавейте!Колко време издържа само на ЮПС? :?:
tihomir123 - специалист
Колко, със или без външна батерия?
borkata99 - специалист
Предполагам 20-на минути, никога не съм го ползвай до край на батериите.
Има и допълнително чекмедже с 4 батерии, вкл. се отзад и времето става двойно поне, ама не съм опирал до тях.
До това време /20-на мин./ ако няма ел. от мрежата, се пали генератор и цялата вила си е захранена с ток.
Генератора си бачка идеално и върши перфектна работа - разбира се и той трябва да вади "пълна" синусоида.
Дано и сега някой не помисли че си правя майтап и да ми цитира колко струва такъв генератор. :wink:
Най-важното е да се поемат "прещракванията", кратките гасне нета, "пиковете".............. на тока.
Тогава горелката моментално се рестартира и започва отначало и като се случи така няколко последователни пъти и .......късаш и хвърляш :lol:
При мене освен че ми трябва "пълна" синусоида, запалката на горелката е 1000-1100 W и затова ползвам такъв UPS.
Вие с тия ел. запалки от по 80 - 100 W сте си песен, избор голям за UPS-и.
borkata99 - специалист
Чакайте малко - ще ни се скарат пак, а и с право - оспамих ме темата.
Този UPS е 2000 VA и той работи на 48 V - т.е. ползва 4 батерии по 12V/9Ah /има и по 7, 12 Ah/
Така че ако искаш да му боднеш външен акумулатор :roll: направи си сметката колко ще ти дойде, а и ако са тягови - и отидохме пак при оня с майтапите. :wink:
Решението с генератор+стартер+дистанционно на мен ми по-хареса.
Ма кой-както му отърва, н.п.
Ако трябва резнете тези писания, който иска да пише на ЛС.
Привет! Менят ми се оборотите на вентилатора -какъв стабилизатор да сложа за да застопоря тия обороти ?
Пламен Georgiev написа:
Привет! Менят ми се оборотите на вентилатора -какъв стабилизатор да сложа за да застопоря тия обороти ?
Изхарченото за стабилизатор, никога няма да се избие от зарара от промяната на оборотите на вентилатора.
Зарар-загуба, вреда.
Значи ли това че постоянно трябва ръчно да донамествам ???

Тема "Пелетни горелки GREYKO BMG и RB" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: