Всичко за дърводелството
Chefo77 - майстор
Сподели как стои въпроса с гаранцията, защото тук получаваш 3 години пълна, с поемане на транспортните разходи от и до сервиз.
Кольо, фрезичката е перфектна, доволно мощна за каквото и да ти трябва. Този модел се предлага и във версия CX2J - с две допълнителни основи - де факто всичко необходимо, за да я използваш като пълноценна оберфреза.
colyo - специалист
Чефо, благодаря ти за бързия отговор. Към момента ползвам един дърт Борт-1080W, който изкара голяма душа, но се появи луфт в единия водач и вече не е много прецизен. Тръпкови продават Макитата на 245лв. без приставките и се назландисвам още. С приставките я има на 450 ама ми идва нанагорно.
Chefo77 - майстор
Тръпкови не са място за закупуване на Макита. Уважавам ги, клиент съм им, но те са мястото, от което купувам Бош.
Макита, ДеВалт, Милуоки - от Ники Клочев (Kumay) - promotools.bg.
Фесто - Алекси от Елко Бургас.

Това е моят скромен списък с фирми и най-вече хора, които знаят точно какво продават - консултанти в най-чистия вид. Не някакви търгаши, които гледат само да ти продадат каквото и да е, само и само да ти вземат парите :(
dbelev - специалист
Регистрирах я без проблеми в сайта на макита. Надявам се всичко да е наред.
dbelev - специалист
Хем да се похваля, хем информацията може да е полезна за някой. Напазарувах това -
https://www.amazon.co.uk/dp/B00EKK6KC8/ ... 11_TE_item
Ще дойде след месец (стискайте палци). Излезе 655лв с доставката! Сравнено с цените при нас е двойно по-евтино, а окомплектовката на модела е по-добра. За това и рискувах, а какво ще получа .... ще видим :-D
ZEDYCUS - майстор
Честито. Идеална фреза е. И за маса и за ръка много лесно се работи с нея. И моята е от Англия, взех я преди известно време, към 570 лв ми излезе тогава.
Само от Ташев или Томика не помня, заприходих метрична цанга и гайка 12мм. Вземи си преход 1/2 към 8мм от Англия и ще имаш пълен комплект цанги. Щото 1/2 към 1/4 и 1/2 към 3/8(такива фрезери не съм виждал и пипал) би трябвало да имаш в комплекта. :partyman:
Virtex - майстор
Честито.

Ако си поръчал точно това от линка (Dispatched from and sold by Amazon.) се очаква всичко да е наред, защото амазона са достатъчно големи. Интересно защо месец доставка, но важното е да дойде наред :)
nakatasan - специалист
Здравейте, бих желал да попитам този модел на Ейнхел дали ще върши работа за домашно любителско ползване? В Хоумакс е на промоция и цената идеално ми се вписва в бюджета. Но в интернет не намирам отзиви за модела.
Оберфреза TC-RO 1155E Einhell
https://www.home-max.bg/oberfreza-tc-ro-1155e-einhell/

Поздрави
EDI - майстор
Ще върши работа без проблеми.При покупка провери за луфтове в колоните, регулатора на оборотите, гайката и цангите.Не е зле да си носиш един фрезер за пробата.
nakatasan - специалист
Здравейте, нямам никакъв фрезер, а и едва ли от Хоуммакс ще ми позволят да го тествам на място и да фрезирам дървена плоскост. Това за луфтове в направляващите как се проверява?

Тема "Фреза и оберфреза." | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: