Това не зависи само от бормашината, а от качеството на свредлото http://www.toolpak.bg/product/81/kobalt ... o-za-metal /не е реклама/ пример за добри свредла   

Имаш по-голяма сметка да купуваш по-скъпи и качествени свредла, отколкото да измъчваш себе си и инструмента с калпави свредла и резултата да е никакъв.

Имаш по-голяма сметка да купуваш по-скъпи и качествени свредла, отколкото да измъчваш себе си и инструмента с калпави свредла и резултата да е никакъв.

Шегичкам се, колегата е прав за свредлата. Мен по ме интересува тая машина как е с луфтовете, да не е като взема да дупча и свредлото да вземе да бяга в страни щото оста има луфт, тая основа със стягата да не е неква тенекиена кат я натиснеш да вземе да подава и да счупиш свредлото, инак и аз ще я ползвам за зор заман
  Шегичкам се, колегата е прав за свредлата. Мен по ме интересува тая машина как е с луфтовете, да не е като взема да дупча и свредлото да вземе да бяга в страни щото оста има луфт, тая основа със стягата да не е неква тенекиена кат я натиснеш да вземе да подава и да счупиш свредлото, инак и аз ще я ползвам за зор заман  . Машинката пробива до 16мм.
 . Машинката пробива до 16мм.