Най - вълнуващия въпрос зимно време.
LazarGanev - "Велик майстор"
yotebote написа:
А ''неуспешната'' 1.7/1..... имаше ли показания за обороти?
Да има показания за обороти аз съм с нея, ама може ли някой накратко да обясни защо я наричате "неуспешна, несполучлива ит.н" какъв и е проблема и има ли смисъл да сменям софтуера и. :yawinkle:
Имам доста монтирани горелки, които си работят добре с тази версия, както имам случай, където се е налагала смяна. Зависи много от колебанията в напрежението на съответното място. Понякога се получава така, че колкото и да увеличаваш процентите на вентилатора, софтуерът смъква оборотите и се движиш в омагьосан кръг. На други места си работи добре, макар и с високи проценти. Индивидуално е, но ако работи добре, няма причина да се сменя.
yotebote - помощник
Благодаря за инфото :partyman:
Сега остава да заследя и оборотите :yawinkle:

А някой има ли идея как да се справя с губенето на пламъка след по голям период на поддържане. В по топло време забелязвам, че се гаси и по няколко пъти на ден ето за 19.02.18г
Изображение
markoscbr - специалист
здравейте, забелязах че на дисплея версията на моята горелка RB30 е NPBC-V4T-GR usr1.8/1.4 а на самата платка има бял стикер с надпис V4T-GR 1.7/1.4 в случея коя ми е версията, тази която е на дисплея или която е на платката.Питам за да знам за себеси не че не си работи напротив работи си добре горелката #-o
valentinno - помощник
stakoz написа:
stojan83 написа:
Горелката ми е със стара версия 1.5/ 1. и нещо си не съм сигурен. Но да ти кажа не вярвам новата версия да е по лоша от моята, даже смятам че е по добра. Би трявало да са изчистили грешки които е имало в предишни версии, макар че аз лично съм доволен от горелката,
Доколкото знам от Натурела, първите/старите горелки поддържат до макс. версия 1.5/1.3 - това е последната за тях според контролера им.

Явно версии 1.8/. са за по-новите горелки с оборотите на вентилатора
Моята, като е купена на 02.02.2018 , а е с версия 1.5/1.3 означава ли, че са ми продали дълго стояла някъде горелка? А е изпратена от Г. Оряховица на моя дистрибутор. Също така да попитам дали по сериен номер може да се провери кога е произведена самата горелка? Интересува ме, защото все пак не струва малко пари, и да не се предостави на клиента горелка с най-новия софтуер.
valentinno написа:

Моята, като е купена на 02.02.2018 , а е с версия 1.5/1.3 означава ли, че са ми продали дълго стояла някъде горелка? А е изпратена от Г. Оряховица на моя дистрибутор. Също така да попитам дали по сериен номер може да се провери кога е произведена самата горелка? Интересува ме, защото все пак не струва малко пари, и да не се предостави на клиента горелка с най-новия софтуер.
Да.
''Дистрибутора'' та клати. Демек, слаб е, не продава много, стоката му залежава.
За проверка, някой вътрешен спец или Грейко.
Може да се окаже, че твоята версия е по добра от новите.
Нормално е да се чувстваш прекаран и гневен.
Със същата съм от края на 2015та и съм доволен.
Прочетох нещо за нов контролер, който може да си купя, но старият остава.
valentinno - помощник
Като я достави на кашоните имаше товарителници от Еконт. Направих справка в Еконт и се оказа, че са изпратени от Г.Оряховица. На кашона имаше лепенка със серийния номер на горелката. Този номер отговаря и на самата горелка. Това ме навежда на мисълта, че може и така да е изпратена от завода.
valentinno написа:
Като я достави на кашоните имаше товарителници от Еконт. Направих справка в Еконт и се оказа, че са изпратени от Г.Оряховица. На кашона имаше лепенка със серийния номер на горелката. Този номер отговаря и на самата горелка. Това ме навежда на мисълта, че може и така да е изпратена от завода.
Може. Изобщо да не ти пука! Версията работи добре.

Тема "Пелетни горелки GREYKO BMG и RB" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: