• 1
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 14
Предимства, недостатъци, цени, материали, планове, пасивни къщи и т.н.
nikolov333 - майстор
Darko83 написа:
..много ще се охарча да тътря хора с мене си ще направя подробни снимки и ще ги огледам с някой който разбира
Darko да ти кажа най-добре вземи някой приятел дето има къща с тебе, та докато идете и да се върнете по пътя, да ти налее малко информация, за плюсовете и минусите на селския имот и разходите по него. Иначе сега ще снимаш за консултацията, ама после като се хванеш на хорото, няма да минеш само със снимане..
sstefanov - майстор
plamen6703 написа:
Кой те излъга, че държавата прави безплатни санировки на панелките :drinkers: :partyman:
Нашият блок и съседните ги санираха без да дадем и лев!
plamen6703 - майстор
sstefanov написа:
plamen6703 написа:
Кой те излъга, че държавата прави безплатни санировки на панелките :drinkers: :partyman:
Нашият блок и съседните ги санираха без да дадем и лев!
Нищо безплатно не сте получили, платили сте и продължавате да плащате, останалите, които не ползваме програмата за саниране също си плащаме за всичко.
После се показва един по телевизията и казва, платих ви санирането, платих ви пенсиите и понеже има харизма му ръкопляскат и го избират да ни "плаща" сметките.
Извинявам се за отклонението!
Andri01 - майстор
Прав си ,но донякъде. Липса на алтернатива! За хубаво,за лошо-това е! :?
Darko83 - напреднал
nikolov333 написа:
Darko83 написа:
..много ще се охарча да тътря хора с мене си ще направя подробни снимки и ще ги огледам с някой който разбира
Darko да ти кажа най-добре вземи някой приятел дето има къща с тебе, та докато идете и да се върнете по пътя, да ти налее малко информация, за плюсовете и минусите на селския имот и разходите по него. Иначе сега ще снимаш за консултацията, ама после като се хванеш на хорото, няма да минеш само със снимане..
Това дали да е селски имот или градска кутийка(газова камера) е вече решено.Селски имот ще е.Можеше и да е градска къща но парите не растат по дърветата.Толкова много хора живеят в селски имоти и не са милюнери и аз ще се оправя И темата не е как да разобедим Дарко да си купи имот на село ,а темата е дали е разумно да се ремонтира старата къща
nikolson - майстор
Дарко, темата ти беше "ще стане ли с 4000 лева".
zz_stefanov - майстор
Може да се живее на село, но зависи какъв си, работиш ли и къде, деца имаш ли.
Аз си мисля че на село е най добре да се гледат деца, да ама не, няма училища, градини.... За да живее на село едно съвременно семейство с деца трябват две коли, ....
Това село в което искаш да се заселиш става за пенсионери с прилични приходи. Това не е сателитно на града селце.
Познавам много хора, които живеят на село в т.ч. и едното от децата ми. При всеки е различно.
С 4000 лева няма да стане нищо.
Darko83 - напреднал
nikolson написа:
Дарко, темата ти беше "ще стане ли с 4000 лева".
:) объркал си се темата е дали къщата е годна за ремонт или е годна само за събаряне а за парите не бери къхър аз не съм пенсионер още печелим може и да се удвоят :) само смисъл да има от ремонт това е въпроса.
nikolson - майстор
Darko83 написа:
Благодаря за бързите отговори,ама веднага надушихте че е обвва от базар.бг :)))
Ами може да се разходя да огледам отблизо.На сметка е къщичката,бая пари ще ми глътне гледам има течове,мухъл мазето незнам на каво дередже е ама за ремонти за сега има само 4000 лв още ще трябва да събера.Дано поне да попадна на съвестни майстори
Извинявай, ако някой друг пише от същия профил...
Darko83 - напреднал
zz_stefanov написа:
Може да се живее на село, но зависи какъв си, работиш ли и къде, деца имаш ли.
Аз си мисля че на село е най добре да се гледат деца, да ама не, няма училища, градини.... За да живее на село едно съвременно семейство с деца трябват две коли, ....
Това село в което искаш да се заселиш става за пенсионери с прилични приходи. Това не е сателитно на града селце.
Познавам много хора, които живеят на село в т.ч. и едното от децата ми. При всеки е различно.
С 4000 лева няма да стане нищо.
Аз в града работа нямам,сам съм си шеф не се тревожете деца за изучаване също нямам съвети от този тип не са нужни това е решено вече
  • 1
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 14

Тема "Ремонт или събаряне" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: