Най - вълнуващия въпрос зимно време.
cekop - специалист
Поздрави на всички,а вие може да ме поздравите, че и аз вече имам котел и то Грейко 20, и още, че изчетох цялата тема. Дълга тема, две седмици ми отне, но пък много полезна. За тези две седмици научих много и мисля успях да си настроя горелката доста добре. Препоръчвам на всеки с тази горелка да я прочете ще си спести много главоболия. За сега единстения проблем, който имам е като на колегата по- горе,а именно, гасене след изчакване, затова намалих стойностите за наличие на огън от 90/10 на 50/10, незнам дали това е решението, но ще ви кажа утре. Наздраве.
losh1 - помощник
Здрасти,имам пукнатина и дупчици по главата дали гаранцията ще помогне.
Прикачен файл:
глава проблем.jpg
markoscbr - специалист
правят се за секунди Анди а се гледат с часове , а за живота догодина ставам на 50 :yawinkle:
milenskior - специалист
losh1 написа:
Здрасти,имам пукнатина и дупчици по главата дали гаранцията ще помогне.
Прикачен файл:
глава проблем.jpg
Имам същата пукнатина от първия сезон(сега ми е 4), не съм търсил гаранционен ремонт, но и пукнатината си е все същата.
losh1 - помощник
Щом не расте и не пречи на работата това е добре, но ще я наблюдавам.
LazarGanev - "Велик майстор"
Коментирали сме го - това не е пукнатина в истинския смисъл на думата (че се е спукал корпусът от някакво напрежение да речем). Това е технологична фуга при сглобяването на 2 части на горивната камера, там е имало заваръчен шев, но после при шлайфането на шева някой се е увлякъл и го е запилил повече. С нищо тази фуга не пречи на работата. Ако много те дразни може да мислите нещо с инсталатора след края на сезона - или да се прати в завода за нов шев, или на място да идва заварчик, или да си остане тъй.
losh1 - помощник
Не ми пречи ще си работи така.
cekop - специалист
-penata- написа:
andy_forresite написа:
Отиваш в менюто след трите степени и гледаш където пише две двойки числа с разделител / (наклонена черта) едни под други. Горната двойка числа ти е за запалване, а долната е за разпознаване изгасването на огъня. Стандартно са 90/10 и 10/90. Второто го направи 5/160 или 10/180.
Мерси Анди мойта беше 90/10 и 10/70 ще го преправя на 10/180 :)
При мен при 10/240 не успява да тръгне, но при 5/160 тръгва.
-penata- - специалист
cekop написа:
-penata- написа:
andy_forresite написа:
Отиваш в менюто след трите степени и гледаш където пише две двойки числа с разделител / (наклонена черта) едни под други. Горната двойка числа ти е за запалване, а долната е за разпознаване изгасването на огъня. Стандартно са 90/10 и 10/90. Второто го направи 5/160 или 10/180.
Мерси Анди мойта беше 90/10 и 10/70 ще го преправя на 10/180 :)
При мен при 10/240 не успява да тръгне, но при 5/160 тръгва.
А горното където стандартно е 90/10 на колко ти е
andy_forresite - майстор
Не знам кого от двама ни питаш, но моето е 80/10. Става и с 40/20. Сигурно ще се получи с с 60/15.

Тема "Пелетни горелки GREYKO BMG и RB" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: