• 1
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 46
Нека намерим най-тънките цени.
Virtex - майстор
dido1975 написа:
В описания по-горе магазин в Русе, вчера имаше достатъчно бройки. И компостери също. Ако не бях взел лидълския винтоверт и аз бих се сдобил с този. А ъглошлайфа го взех когато го пуснаха на 60 лв
За съжаление точно в посоченият магазин няма подобни неща :) Затова споменах за снимките, защото ще е полезно да се знае с по-голяма точност.
dido1975 - специалист
Нямам такава марка, но мощността е добра, веригата и шината не са Stihl, но и Oregon става. Има бързо опъване на веригата, което също е плюс. Но мисля че в друг магазин имаше промоция на нещо подобно за 89лв. А макарата с кабел, която е на същата страница, я взех преди 6 месеца за около 27-28 лв, при това 30м.
dido1975 - специалист
Virtex написа:
dido1975 написа:
В описания по-горе магазин в Русе, вчера имаше достатъчно бройки. И компостери също. Ако не бях взел лидълския винтоверт и аз бих се сдобил с този. А ъглошлайфа го взех когато го пуснаха на 60 лв
За съжаление точно в посоченият магазин няма подобни неща :) Затова споменах за снимките, защото ще е полезно да се знае с по-голяма точност.
Следващият път ще има и снимки. Но засега нямам възможност да отида
Virtex - майстор
Познат е отишъл според инструкциите. Служители са му казали, че такива промоции не е имало, съответно из щандовете е имало само 'зелени' уреди и бошове.

Намерил е етикет, на които пише Einhell, но е нямало нищо. Това без помощта на служителите, които явно или не знаят какво има или са го пратили 'случайно' на друго място.

Това е като информация.
dido1975 - специалист
И в двата Кауфланда в Русе служителите не знаят къде и какви инструменти има. На въпрос къде се намира нещо си и дали го има, са ми отговаряли - Това което има - това е. Търсете по щандовете. Донякъде ги разбирам - все пак е хран. магазин. И аз много пъти съм намирал неща там където въобще не им е мястото. Както беше с намалените уреди - както писах-бяха в първия коридор към касите-срещу компостерите- в ляво, а останалите инструменти-по-надолу в дясно-там където е и Бош-а. Не съм искал да подвеждам никого. Това което видях, това написах, с надеждата да съм полезен. Следващият път ще направя снимки и карта, ако трябва
dido1975 - специалист
И това не са промоции и ги няма в брошурите. Затова може би служителите не го знаят. Веднъж попаднах на една жена, която сменяше етикетите -намали дрелката на 40 а стълбата на 199. Може би тя единствена знаеше кое не е в промоция, но е намалено или увеличено
dido1975 - специалист
И не съм съгласен че няма Einhell-и. Не съм ходил от оня ден, но със сигурност има храсторези, дрелки и акум. отвертки ( не винтоверти) защото от тях видях че има мноооого. Най-вероятно другата седмица ще ходя. Ще ви снимам и тях. А кой какво е търсил и какво е гледал - не мога да гадая.
gnt69 - майстор
dido1975 написа:
И не съм съгласен че няма Einhell-и. Не съм ходил от оня ден, но със сигурност има храсторези, дрелки и акум. отвертки ( не винтоверти) защото от тях видях че има мноооого. Най-вероятно другата седмица ще ходя. Ще ви снимам и тях. А кой какво е търсил и какво е гледал - не мога да гадая.
Има ги само на долния кауфланд който е на бул. Липник. Преди няколко дни ги гледах. Два три реда след крушките в посока касата. В кауфланд който е в Дружба никога не съм ги виждал, явно зареждат различна стока в различните кауфланди. :partyman:
dido1975 - специалист
gnt69 написа:
dido1975 написа:
Има ги само на долния кауфланд който е на бул. Липник. Преди няколко дни ги гледах.
Точно за този магазин говорех и аз. Другия го посещавам по-рядко. Все пак не е било мираж само за мене, а са го видяли и други хора. Така че Virtex или човекът ти не се е ориентирал или не е искал да се ориенира. Без да съм ходил съм сигурен, че има Einhell-и, а не само Бош и др. Храсторезите и отвертките си стояха с месеци без никой да ги погледне. Няма да свършат за два дни.
cholev - майстор
dido1975 написа:
.. Донякъде ги разбирам - все пак е хран. магазин. ...
Това пък къде го пише- 'хранителен магазин'.
Манджата е по малко от 50%
  • 1
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 46

Тема "Промоция в Кауфланд на инструменти и уреди" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: