cholev написа:Да не би да си от мениджърския екип на кауфланда, че ги знаеш тези статистики?dido1975 написа:.. Донякъде ги разбирам - все пак е хран. магазин. ...Това пък къде го пише- 'хранителен магазин'.
Манджата е по малко от 50%

cholev написа:Да не би да си от мениджърския екип на кауфланда, че ги знаеш тези статистики?dido1975 написа:.. Донякъде ги разбирам - все пак е хран. магазин. ...Това пък къде го пише- 'хранителен магазин'.
Манджата е по малко от 50%
Virtex написа:Нали са под една шапка, така че може да работи и за двете, няма нищо чудноАбе работа е кога ти дават, а когато ти плащаш нема как да го наречеш работа.
Virtex написа:Убеден съм, че това е по магазини и не навсякъде ги има. Споменатият храсторез съм го виждал преди, но само него. Винтоверт и ъглошлайф - не.И аз мисля, че това в Русе май си е нещо локално. Аз живея близо до Кауфланд в Благоевград и наминавам почти всяка седмица и се заглеждам в инструментите, но такива намаления на Ейнхел не съм видял, единствено преди 1-2 седмици имаше винтоверт Ейнхел, ама той си беше по редовната промоция в брушурата. А иначе и при нас така ги разбъркаха щандовете не е истина. Някакви нови щандове и ги наредиха без никаква идея - от едната страна инструменти от другата детски играчки, след 2 реда от една страна бои, силикони от другата чорапи. По другите магазини не знам как е но тук стана каша маша
pgt написа: И аз мисля, че това в Русе май си е нещо локално. Аз живея близо до Кауфланд в Благоевград и наминавам почти всяка седмица и се заглеждам в инструментите, но такива намаления на Ейнхел не съм видял, единствено преди 1-2 седмици имаше винтоверт Ейнхел, ама той си беше по редовната промоция в брушурата. А иначе и при нас така ги разбъркаха щандовете не е истина. Някакви нови щандове и ги наредиха без никаква идея - от едната страна инструменти от другата детски играчки, след 2 реда от една страна бои, силикони от другата чорапи. По другите магазини не знам как е но тук стана каша машаГорното важи в пълна сила и за Плевен.
dido1975 написа:Освен да се чувствам облагодетелстван друго тогава не мога да кажа.Това е напълно нормално
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: