• 1
  • 10
  • 11
  • 12
  • 13
  • 14
Предимства, недостатъци, цени, материали, планове, пасивни къщи и т.н.
plamen6703 - майстор
Даринке, явно имаш слабост към не казване на истината, къщата нито е продадена, нито е ходил някой да я гледа :-D
Ако не ми вярваш, обади се и питай, ако си мераклийка да я купиш не на думи, а на дела, просто се уговори със наследниците и купувай!
От мен пожелания за успех! :partyman:

Потребителят получи предупреждение от Администратор поради цялостно некоректно поведение в темата.
Darko83 - напреднал
Нямам интерс да лъжа дали е продадена ,така ми каза човека днес ,не виждам причина и той да звъни и да лъже каза че я е уговорил вече и че не я продава.Но може да е прочел лайняните коментари на Пламен зе селото му и да се надява че ще приключим темата за де не се сипят още
Darko83 - напреднал
plamen6703 написа:
Даринке, явно имаш слабост към не казване на истината, къщата нито е продадена, нито е ходил някой да я гледа :-D
Ако не ми вярваш, обади се и питай, ако си мераклийка да я купиш не на думи, а на дела, просто се уговори със наследниците и купувай!
От мен пожелания за успех! :partyman:
Много си предубеден какво нося в гащите си даже бих казала подозрително убеден не беше трудно човек да разбере че си тика не за да си полезен а за да плюеш като долен вредител.Вече си направих сметката за тази къща прочети по добре темата не ми давай акъл и върви на майната си ако не разваляй имижда на форума тука се искат и се дават полезни съвети има други форуми за чесане на постаци върви си чеши крастата там

Потребителят получи предупреждение поради некоректно поведение в темата.
шоп - майстор
Darko83 написа:
[
Много си предубеден какво нося в гащите си даже бих казала
Darko83 - напреднал
шоп написа:
Darko83 написа:
[
Да казала ако искаш снимка да ти пратя за да се убедиш че съм жена и какво от това променя ли се нещо не съм тука за да свалям някой а за да търся колегиален съвет.Ако нещо се променя значи с право съм се писала Дарко
шоп - майстор
Darko83 написа:
шоп написа:
Darko83 написа:
[
Да казала ако искаш снимка да ти пратя за да се убедиш че съм жена и какво от това променя ли се нещо не съм тука за да свалям някой а за да търся колегиален съвет.Ако нещо се променя значи с право съм се писала Дарко
Просто мразя да ме занасят, Дарко, Дарина или Джендо...
В Бг мама това може да е обичайно, но тук? Не смятам.
Darko83 - напреднал
Просто мразя да ме занасят, Дарко, Дарина или Джендо...
В Бг мама това може да е обичайно, но тук? Не смятам.
[/quote]
Интернет е място където всеко има право да бъде това което иска да крие или да споделя самоличноста си ако му изнася ако иска може и за извънземно да се представи ако се чувстваш некомфортно в мойта тема просто не пиши щом ти е удобно да даваш съвети само на мъже ОК търси теми където няма жени .Аз не видях никъде да има уграничения за жени а и нямах намерение да се правя на мъж просто Дарко е кратко ,сладко връзва се с мъжката тема.
zz_stefanov - майстор
Darko83, съжалявам, че въобще се опитах нещо да помогна с мненията си. Не заслужаваш уважение, щом всички са ти виновни.
Бъди здрава.
kr1100 - майстор
zz_stefanov написа:
Darko83, съжалявам, че въобще се опитах нещо да помогна с мненията си. Не заслужаваш уважение, щом всички са ти виновни.
Бъди здрава.
".Аз не видях никъде да има уграничения за жени а" Малко и българската граматика куца. ама може за жена да има изключения :?
Darko83 - напреднал
zz_stefanov написа:
Бъди здрава.
От твоите коментари не видех голяма полза ще извиняваш аиде повече не си хаби пръситите в темата заядливи съветници не са нужни
  • 1
  • 10
  • 11
  • 12
  • 13
  • 14

Тема "Ремонт или събаряне" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: