• 1
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12
  • 101
Нека намерим най-тънките цени.
dido1975 - специалист
kartechar написа:
pgt написа:
Ами колега, нашите са си добавили и транспорта до тук :lol:
Ако поръчаш онлайн от Германия с транспортните разходи пак горе-долу толкова ще легне цената :)
То до Гърция транспортът им е повече отколкото до тук, ама цените по-ниски. Гледах качен тук компресор в БГ 240 лв., а при ромеите - 99 евро.
То и гърците ги цакат с цените, ама при тях тази водоструйка ще е 99€ .....
pgt - специалист
dido1975 написа:
kartechar написа:
pgt написа:
Ами колега, нашите са си добавили и транспорта до тук :lol:
Ако поръчаш онлайн от Германия с транспортните разходи пак горе-долу толкова ще легне цената :)
То до Гърция транспортът им е повече отколкото до тук, ама цените по-ниски. Гледах качен тук компресор в БГ 240 лв., а при ромеите - 99 евро.
То и гърците ги цакат с цените, ама при тях тази водоструйка ще е 99€ .....
Явно гръцките меринджеи са намерили по-евтин транспорт ха ха :lol:
jekasus - майстор
Гледах преди малко "Бригада Нов дом" и видях нещо познато :-D

Прикачен файл

p.png
Shift - специалист
Колеги, интересува ме маркуча 6м за водоструйка, който го пишат като "удължител" , дали е стандартен и ще стане ли например на Бош 3311

Изображение
sun_17 - помощник
Здравейте колеги, някой има ли отзиви за акумулаторния винтоверт с трите накрайници + резещия накрайник?
silent1 - напреднал
Virtex написа:
Защо още няма коментар за настолната бормашина ?!?

А за техниката като предложения за другата седмица ?!?

Къде са коментарите ... нещо ме разочаровате... :-D :-D

Този "двоен" циркуляр на практика освен, че "взема" много повече материал има ли някакво практическо приложение ?
Ако я искаш вземи я настолната бормашина. Много е добра. Ролките му са от метал. Аз засега си пърхам с нея за неотговорни работи. Според мен 500 вата си отговарят. Е не е върха на сладоледа но става за разлика от останалите китайски братя с пластмасови ролки....
Двойния циркуляр е харесван в северните страни понеже си реже спокойно метала покрит с лед и сняг по газови платформи в морето и защото е по -икономично да ги заточат отколкото да играят с карбофлексов....пък и кораба е на всеки 1-2 седмици я стигне консуматива я не :-D Е сега очаквам Скоти да ми налети че не съм писал от седмици и..... :roll:
EDI - майстор
А, ти ко дириш там, бре, да не си на баня у гейзерите.Чак сега та усетих :lol: За настолната и аз се замислям, често казано, ама ще трябва на място да я разузная.
silent1 - напреднал
Аааа добре е покрай гейзерите Еди :-D Много пара и ужасна горещина,дори са опасни от оня гейзер дето е в Сапарева Баня,е някои само. Взимай я без да му мислиш. Единствения му минус е малката дълбочина на пробиване и неудобния ограничител за дълбочина но не е болка за умиране. Има много повече скорости на ролките отколкото при стандартните машинки защото са 3 ролки....
Virtex - майстор
silent1 написа:
Ако я искаш вземи я настолната бормашина.
Благодаря за информацията, но ще пропусна :)

Поста го написах като сарказъм, защото се очакваше да има информация за нещо преди да е пуснато на пазара. Иначе утре много ме блазни да видя акумулаторният шлайф как е изработен, пък бил той и на 12V.
falosa - напреднал
sun_17 написа:
Здравейте колеги, някой има ли отзиви за акумулаторния винтоверт с трите накрайници + резещия накрайник?
https://www.youtube.com/watch?v=PXcshcEyi8o
  • 1
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12
  • 101

Тема "Промоция в Lidl на инструменти, уреди и техника - 5" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: