VPetrova написа:От 2 дни имам проблем с падащ бушон- този за контактите.Обикновено за контактите в едно жилище има повече от един бушон

Само да вметна - да не се окаже, че бушона е ДТЗ

VPetrova написа:От 2 дни имам проблем с падащ бушон- този за контактите.Обикновено за контактите в едно жилище има повече от един бушон
VPetrova написа:за мен в допълнение малко уиски за успокоение на нервитеТуу,че не съм от София.Щях да дойда да свърша работа,и заедно да успокоим нервите,че и аз съм малко напрегнат.Виж първо клемите на самия щоц(бушон),дали са затегнати.Ако са хлабави ще грее и ще изключва на по-малък ток.Веднага ли изключва,или след минути?Ама преди да бараш изключи главния!
kolev_k написа:Само да не се окаже мъж....VPetrova написа:за мен в допълнение малко уиски за успокоение на нервитеТуу,че не съм от София.Щях да дойда да свърша работа,и заедно да успокоим нервите,че и аз съм малко напрегнат
kolev_k написа:Виж първо клемите на самия щоц(бушон),дали са затегнати.Ако са хлабави ще грее и ще изключва на по-малък ток.Веднага ли изключва,или след минути?Ама преди да бараш изключи главния!Пак ше трябва да се смени бушона, щото трози вече е прегрян и вътре. Където е гряло, пак ще грее!
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: