Всичко свързано с тоците ми е слабост, опитайте се да ме затрудните.
iliya_i - майстор
Батерията е АА - стандартен размер - С този размер има батерии и с по-голям капацитет от 500 mAH.
Например: https://www.battery.store.bg/c/p-l/c-13 ... 2v-aa.html
Купува си една, сменя това недоразумение и си свирка. Няма нищо за преправяне.
А ако желае, тази може да си я зареди с машинката и да си я пригфотви за резервна, за всеки случай.
storming - специалист
Мерси на всички за мненията.

Аз действително мислех, че платката може да се преправи да работи директно на ток и явно от там ми тръгна объркването. Ще видя понатам да взема един адаптор и да си изкарам букса.

10x again
kolev_k - специалист
Каква преправка на платката ще правиш?Изхвърляш платка и батерия,вържеш моторчето към буксата(щом искаш да работи само на контакта),поляритета няма значение.Купуваш си един адаптер на 5V/1A(по-добре регулируем по напрежение)и си свиркаш.
preslav - майстор
Имам машинка само с кабел и същата с батерия и кабел - удобството на безжичната машинка е огромно и не виждам защо трябва да си усложняваш живота с адаптери, кабели, букси, доработки. Най-елегантното решение вече ти го каза Илия - купуваш си още една батерия от порядъка на 1200 mAh и си свиркаш в следващите 4-5-6 години т.е. инвестиция лев на година.
Duke_BG - специалист
Сложи една обикновенна батерия АА да видиш колко време ще изкара, но НЕ ЗАРЕЖДАЙ !!
и ако изкарва достатъчно дълго време си купи една хубава зарядна батерия например това

Тема "Ел. захранване на уред" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: