• 1
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12
  • 13
  • 101
Нека намерим най-тънките цени.
zz_stefanov - майстор
Той не е направен за това което се показва на видеото. Въртящия момент е само 5 Nm .
За качеството кой знае, но като се гледа цената и качеството на другите инструменти от лидъл...
gogo7777 - майстор
falosa написа:
sun_17 написа:
Здравейте колеги, някой има ли отзиви за акумулаторния винтоверт с трите накрайници + резещия накрайник?
https://www.youtube.com/watch?v=PXcshcEyi8o
Това винтовертче що вие така "на умрело"....или батерията не е зареждана от октомври лани :lol:
zz_stefanov написа:
Той не е направен за това което се показва на видеото......
За какво е направено?
jekasus - майстор
gogo7777 написа:
Това винтовертче що вие така "на умрело".
Щото е отвертка, а не винтоверт.
Туй нещо да врътнеш някой винт в ПДЧ или МДФ и до 10-20 мм или монтаж на контакти, повече няма смисъл...
zz_stefanov - майстор
gogo7777 написа:
....
zz_stefanov написа:
За какво е направено?
Акумулаторна отвертка си е, прибавили и разни приставки. Какви са тея дълги винтове дето забиват в талпи, има нормални винтоверти дето не се справят с това.
kr1100 - майстор
[quote="Shift"]Колеги, интересува ме маркуча 6м за водоструйка, който го пишат като "удължител" , дали е стандартен и ще стане ли например на Бош 3311

Маркуча е шибан лесно се пречупва при огъване и осукване. Същия е като на водоструйките им.
Като го развиеш докрай от макарата и работиш после е трудно навиването му - постоянно трябва да се върти пистолета.
Иначе можеш да си направиш маркуч при ф-ма за хидравлики имат маркучи и накрайници.Имат хубави маркучи , които не се пречупват .
falosa - напреднал
zz_stefanov написа:
gogo7777 написа:
....
zz_stefanov написа:
За какво е направено?
Акумулаторна отвертка си е, прибавили и разни приставки. Какви са тея дълги винтове дето забиват в талпи, има нормални винтоверти дето не се справят с това.
Имах предвид приставката за рязане.Иначе това си е отвертка и не е за навиване на видии по една педя дълги....
iliya_i - майстор
zz_stefanov написа:
Какви са тея дълги винтове дето забиват в талпи, има нормални винтоверти дето не се справят с това.
В предварително разпробити отвори, с около 0.2 мм по-малки от винтовете що да не се справи?
Е както виждаш - не до края.
Единственото с което се справи прилично беше рязането на велпапе. :-D
jekasus написа:
... монтаж на контакти...
А, то тук си требе стягане. Това е за компютърджии.
.
gogo7777 - майстор
Много Ви благодаря за разяснението. :lol: :drinkers:
tntcom - специалист
Имам го от миналата година и честно казано сега бих предпочел аку отвертка със гъвкавата дръжка. И без друго си имам ъглов патронник, та да се чудя за къв ми трябваха тез приставки за 60лв. А онази приставка не реже всяко велтпапе, особенно по-дебелото.
falosa - напреднал
tntcom написа:
Имам го от миналата година и честно казано сега бих предпочел аку отвертка със гъвкавата дръжка. И без друго си имам ъглов патронник, та да се чудя за къв ми трябваха тез приставки за 60лв. А онази приставка не реже всяко велтпапе, особенно по-дебелото.
Каква е тази отвертка с гъвкава дръжка? Мислех за тази с приставките,но май ще се откажа...Сега търся алтернатива...
  • 1
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12
  • 13
  • 101

Тема "Промоция в Lidl на инструменти, уреди и техника - 5" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: