Най - вълнуващия въпрос зимно време.
Evgeniy - майстор
Никой ли не пита Грейко (Натурела) защо като има обратна връзка по обороти не ги задържат програмно, а се налага потребителите да правят какво ли не за да ползват продукта им?
Сигурно си има причина да не го правят, само дето аз не се сещам каква е...
tihomir123 - специалист
gnt69 написа:
tihomir123 написа:
Здравейте, ето го и новият UPS инвертор с перфектно идеална синусоида "CW 1000VA" и стабилизатор на U "VTX-L 1000VA" , сега вече обороти не се менят всичко спи. :)
Браво добре изглежда. Във какъв порядък коригира тока, например ако е 215в на колко го прави.
Стабилизатора го държи постоянно ~220v, а мрежовото U при мен се мени доста в порядъка от ~240v до ~225v. През стабилизатора съответно съм свързал UPS, там напрежението вече варира в диапазон от 1 до 2 v в зависимост от UPS в случая на този модел е зададено разлика най много 10% между входно и изходно U. Абе с две думи напрежението вече е стабилно и няма пикове.
gnt69 - майстор
Е да де ама гледам пише 234в.
tihomir123 - специалист
gnt69 написа:
Е да де ама гледам пише 234в.
Ето пак:
Изходящо напрежение от ел. мрежата/АС/: 220V,+/-10% (в зависимост от входящото напрежение от ел.мрежата)
- В UPS режим/DС mode/ изходящото напрежение на инвертора е 220V,+/-3% ; 50Hz,+/-0,01%, чиста синусоида
gnt69 - майстор
tihomir123 написа:
Ето пак:
Изходящо напрежение от ел. мрежата/АС/: 220V,+/-10% (в зависимост от входящото напрежение от ел.мрежата)
- В UPS режим/DС mode/ изходящото напрежение на инвертора е 220V,+/-3% ; 50Hz,+/-0,01%, чиста синусоида
Аз да питам пак стабилизатора и той ли стабилизира + - 10 % от входящото напрежение в мрежата.
Ако тока ти е 215 волта и ти са на нормално захранване от мрежата колко волта ток влиза в горелката.
tihomir123 - специалист
gnt69 написа:
tihomir123 написа:
Ето пак:
Аз да питам пак стабилизатора и той ли стабилизира + - 10 % от входящото напрежение в мрежата.
Ако тока ти е 215 волта и ти са на нормално захранване от мрежата колко волта ток влиза в горелката.
Не там колкото и да е U на вход в крайна сметка на изход е 220v винаги и тези 220v вече влизат в UPS
gnt69 - майстор
tihomir123 написа:
Не там колкото и да е U на вход в крайна сметка на изход е 220v винаги и тези 220v вече влизат в UPS
Пак не разбрах тези 234-233 волта които ги пише на дисплея на UPS откъде дойдоха.
Прикачен файл:
ups.jpg
ups.jpg (32.29 KиБ) Видяна 1970 пъти
tihomir123 - специалист
gnt69 написа:
tihomir123 написа:
Пак не разбрах тези 234-233 волта които ги пише на дисплея на UPS откъде дойдоха.
Прикачен файл:
ups.jpg
Знам ли и аз, знам само, че след като горелката мина през инвертора оборотите заспаха
markoscbr - специалист
Здтавейте , аз не съм съгласен с Тихомир [-X че на входа на стабилизатора ако е 215Vна изхода е 220, няма такова нещо, защото преди 3 дена съм приказвал с електротехник и той ми каза колкото влиза толкова излиза единствено те пази от токови удари (спиране пусканев в мрежата ) старите стабилизатори имат кондензатори които вече са сухи и реално не вършат работа годноста им е 14-5год,ако обаче се подменят по цифри с нови те ще са надеждни.И друго след описания проблем с постояно лавиране на оборотите на вентилатора на горелката човека ми каза че инвертора е някакъв боклук ЕВТИН и съм склонен да му вярвам защото е много запознат с електрониката
tihomir123 - специалист
markoscbr написа:
Здтавейте , аз не съм съгласен с Тихомир [-X че на входа на стабилизатора ако е 215Vна изхода е 220, няма такова нещо, защото преди 3 дена съм приказвал с електротехник и той ми каза колкото влиза толкова излиза единствено те пази от токови удари (спиране пусканев в мрежата ) старите стабилизатори имат кондензатори които вече са сухи и реално не вършат работа годноста им е 14-5год,ако обаче се подменят по цифри с нови те ще са надеждни.И друго след описания проблем с постояно лавиране на оборотите на вентилатора на горелката човека ми каза че инвертора е някакъв боклук ЕВТИН и съм склонен да му вярвам защото е много запознат с електрониката
http://vitolux.com/details.php?prodID=20427

Тема "Пелетни горелки GREYKO BMG и RB" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: