• 1
  • 10
  • 11
  • 12
  • 13
  • 14
  • 101
Нека намерим най-тънките цени.
tntcom - специалист
Която ще се зарежда за 60 секунди, а не 60 минути.
Тази: http://www.lidl-service.com/cps/rde/SID ... 204.6%20A1
zz_stefanov - майстор
Какви са тези 60 секунди и тая зарежда за 60 минути
falosa - напреднал
tntcom написа:
Хах...ТЕСЛА ряпа да ядат....
sun_17 - помощник
zz_stefanov написа:
gogo7777 написа:
....
zz_stefanov написа:
Той не е направен за това което се показва на видеото......
За какво е направено?
Акумулаторна отвертка си е, прибавили и разни приставки. Какви са тея дълги винтове дето забиват в талпи, има нормални винтоверти дето не се справят с това.
tntcom написа:
Имам го от миналата година и честно казано сега бих предпочел аку отвертка със гъвкавата дръжка. И без друго си имам ъглов патронник, та да се чудя за къв ми трябваха тез приставки за 60лв. А онази приставка не реже всяко велтпапе, особенно по-дебелото.
Много благодаря за разясненията, колеги, :prayer: бях му се надъхал на иструментчето, ама май ще пасувам. Не си заслужава.
tntcom - специалист
zz_stefanov написа:
Какви са тези 60 секунди и тая зарежда за 60 минути
falosa написа:
tntcom написа:
Хах...ТЕСЛА ряпа да ядат....
:lol: За 1 минута, не е за 1 час. Така пише в ръководството което съм посочил (в синьо). Ако невярвате вижте на стр.24 :mrgreen:
tntcom - специалист
Някаква иновативна кондензаторна технология. Аз не разбира :? . Нека жичкаджиите да кажат.
fore - майстор
Кондензатори
(интегрирани): 2x 2,3 V,320F

Ако е вярно това 320 фарада - Тесла е жив........ Вярно че при 2,3 волта, но са си 320 фарада това.... :prayer:
zz_stefanov - майстор
tntcom написа:
.....

:lol: За 1 минута, не е за 1 час. Така пише в ръководството което съм посочил (в синьо). Ако невярвате вижте на стр.24 :mrgreen:
В pdf'a на български на страница 2 (която всъщност е на унгарски) пише 60 min. :-D
Вярно, че в българската част пише 60s. И германците, австрийците и швейцарците зареждат за толкоз :-D
Chefo77 - майстор
Това, защото им е бавен интернета или поне тока. Нашите са бързи и затова - за 60 секунди.
cholev - майстор
Сарказма ви случая поне според мен не е на място.
Вместо архаичните никел батерии или модерните литиеви имаме кондензатори, които се зареждат за минута.
Тоя кондезатор не е вечен, но живота му е с пъти по дълъг отколкото една батерия. Интересно е, с един заряд колко завива, но винаги може да го поставиш на зарядното и след минута си готов.
Действително иновативно. Поне до сега не бях чувал за подобна технология.
  • 1
  • 10
  • 11
  • 12
  • 13
  • 14
  • 101

Тема "Промоция в Lidl на инструменти, уреди и техника - 5" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: