Чакаме вашите въпроси за банята, ваната и т..н.
vidrata - специален-специалист
solo5 написа:
така, че би трябвало да се справя :lol:
Ще се справиш бе човек не се шашкай.Само спазвай правилата описани на дълго и широко в този форум и ще се получи.
Time2Burn - специалист
Май съм писал в тази тема вече, но с риск да се повторя: Аз работя предимно с продуктите на CERESIT. ЦМ11 е най подходящото лепило заполагане на фаянс, теракота и гаранитогрес. Не е необходимо по - здравозалепящо, но това не означава че няма такова. ЦМ16 е флексовия, подсилен вариант на ЦМ11, лепи хипер здраво, цената му май е около 15 - 16 лева. ЦМ11 го взимам към 10 лева, по магазините е по 12.
housedoktor - майстор
neillmakoli написа:
А какво ви е мнението за лепилата на Стром 21?
Добри са им продуктите и на разумна цена,просто са малко популярни
Domashen_maistor - специалист
[quote="vidrata"]Приятелчета тук сте омесили всички видове лепила като спагети .Всички гореспоменати лепила са добри (кои повече ,кои по-малко),но за конкретни случаи.Аз лично работя с Изомат ,Предпочитам АК-20 ако клиента може да си го позволи(16лв е на промо а, 20 лв иначе на Практикер).
ЦМ 11 също е много добро.[/quote]
:2thumbs: Абсолютно си прав. Просто не мога да си обясня защо е поста? Най-добро - да но за какво, и къде ще се лепи и какво ще се лепи. Хора мислете бре. Това, че го правите за себе си не означава да влагате материали с излишни и ненужни вам качества.
Иначе определено и аз съм фен на изоматските продукти - немат мърдане.
И още нещо, Соло, ако ще ползваш АК20 да лепиш фибран по пода на усвоена тераса (ако правилно съм разбрал), това си е чиста разсипия. АК 9 максимум, дори и без него може, после нали ще правиш замазка.
solo5 - майстор
Domashen_maistor написа:
И още нещо, Соло, ако ще ползваш АК20 да лепиш фибран по пода на усвоена тераса (ако правилно съм разбрал), това си е чиста разсипия. АК 9 максимум, дори и без него може, после нали ще правиш замазка.
сигурно си пропуснал да прочетеш, че лепих фибрана на пода на усвоената тераса, която е с мозаечни плочки :wink:

P.S. Разхода беше половин торба.
Ако бях ползвал АК9 щеше да спестя 5лв (за половин торба) :roll:
Аз да не съм за 5лв, че да си правя такива експерименти :lol:
Time2Burn - специалист
Па аз не ги лепя по пода изобщо. Нахвърлям ги и отгоре замазка, или ако е за ламинат - шпакловам 2 ръце с мрежа отгоре, но отдолу пак не го ляпя.
Теди - специалист
Добре е да се лепят.
lakosste - специалист
абе хора теракол е марка лепило стига слагайте всички под един знаменател.за лепене на плочки предимно използвам деко клас ц-2 плочка върху плочка и съм страшно доволен.използвам го също и преди гипсова шпакловка когато основата не е добра минавам първо с него за основа и отгоре гипсовата шпакловка
Domashen_maistor - специалист
Solo, имах предвид точно това дето ти казва Time to burn.
solo5 - майстор
Domashen_maistor написа:
Solo, имах предвид точно това дето ти казва Time to burn.
разбрах, но предпочитам да са залепени :wink:

Тема "Кое лепило е по-добро?" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: