• 1
  • 13
  • 14
  • 15
  • 16
  • 17
  • 101
Нека намерим най-тънките цени.
vlax - майстор
Малко встрани ми е въпроса,извинявайте ама да попитам,някой има ли,ползва ли и дали е доволен от самобръсначките Жилет със 4 те сменяеми ножчета - предложенията от този понеделник.
fore - майстор
Този въпрос за Жилета е малко като Петъчен спам. :) Явно до сега не си ползвал Жилет. Ами пробвай и ще видиш да ли ще ти хареса.
Голяма дилема е това. Ние тук купуваме машини с незнайни качества и ги връщаме при необходимост, а ти с тази дилема на стойност 16 лева направо си ......
Цял свят ползва Жилет и то вече Фюжън ........
zz_stefanov - майстор
sstefanov написа:
В lidl-service си има брошура с всички данни:
http://www.lidl-service.com/static/1534 ... 831_BG.pdf
Като гледам размера на заряното, наистина е за бърз заряд.
vlax - майстор
fore написа:
Този въпрос за Жилета е малко като Петъчен спам. :) Явно до сега не си ползвал Жилет. Ами пробвай и ще видиш да ли ще ти хареса.
Голяма дилема е това. Ние тук купуваме машини с незнайни качества и ги връщаме при необходимост, а ти с тази дилема на стойност 16 лева направо си ......
Цял свят ползва Жилет и то вече Фюжън ........
Напротив,ползвам Жилет откакто се помня,но не всичките им модели ми харесват.Парите не са проблем. :lol:
fore - майстор
zz_stefanov написа:
sstefanov написа:
В lidl-service си има брошура с всички данни:
http://www.lidl-service.com/static/1534 ... 831_BG.pdf
Като гледам размера на заряното, наистина е за бърз заряд.
Да и аз в първият момент си помислих с това зарядно за 2 а/ч батерия, че става въпрос за форсирано зареждане на литиева клетка. :?

--------------
vlax незнам какво имаш в предвид като казваш различни модели..... Аз правя разлика между 2ка, 3ка и Фюжън. А дали рамото е зелено или черно и е гумирано или не и дали ножчетата са с алое или като в конкретният случай са обикновени черни все ми е 3ка........... :wink:
falosa - напреднал
vlax написа:
Малко встрани ми е въпроса,извинявайте ама да попитам,някой има ли,ползва ли и дали е доволен от самобръсначките Жилет със 4 те сменяеми ножчета - предложенията от този понеделник.
Колега,махни го тоя Жиллет... Вземи си една косачка на парксайд и си решаваш проблемите. А ако не ти хареса как бръсне,може да я върнеш...
Сериозно сега. Всеки мъж има различна четина и различна кожа, за това се установява опитно. [-o<
plamen6703 - майстор
vlax написа:
За мен е много добра, казвам го след проба, но при мен работи в облекчен режим, бръсна се всяка сутрин :)
joroantonov - специалист
falosa написа:
След малко ровене в нета намерих малко данни. Нека хората разбиращи от техника да обяснят как с едно зареждане за 60 секунди ще завием 300 винта..копирано от немския лидл и прекарано през преводач..
характеристики:
Номинално напрежение: приблизително 4.6 волта
Максимален въртящ момент: 4 Nm
чрез иновативни технологии кондензатори напълно заредена и готова за употреба само за 60 секунди. До 300 винта (например 4 х 40 мм бор) на час. Възможно ли.
Значи обяснявам - ревюто го е писал немския Чолев и е възможно. За сравнение - винтоверт с 34Нм на 10.8В му трябват по една батерия от 4Ач и една от 2Ач за завиване на около 500 винта 3.5х50.
cholev - майстор
Не съм го писал аз, но написаното е малко със свободна трактовка:
Написано е до 300винта 4х40 на час
Демек- не е написано, че е с един заряд, а може да са няколко. Въртиш, слагаш на зарядното за минута и после продължаваш.
Ама може и да не е така :-D кой да ти каже
Като си го купи някой ще каже истината. За целта да си вземе 300винта и да действа :lol:
По спомен от техникума даскала по електротехника споменаваше, че повърхноста на цялото земно кълбо е 1фарад. Последно любителски с ел.техника електроника съм се занимавал през 90години (звукотехника) Та на изглаждащите филтри по 3300микрофарада 60в и размера солиден
380фарада би трябвало да е на размера на стая. Ама ева ли го- може да се ползва свърх тънка лента (фольга на руски на български не се сещам правилната дума)
fore - майстор
Големината на кондензатора зависи от капацитета, но и от напрежението. Един фарад на 12 волта е колкото еднолитров термос. Такива са кондензаторите за мощните автомузики. А и въпросните кондензатори в този уред са на по ниско напрежение.
  • 1
  • 13
  • 14
  • 15
  • 16
  • 17
  • 101

Тема "Промоция в Lidl на инструменти, уреди и техника - 5" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: