• 1
  • 14
  • 15
  • 16
  • 17
  • 18
  • 101
Нека намерим най-тънките цени.
Здравейте ,
От утре гледам че пускат водоструйката в лидл и не я бях загледал,но току ще моята след години вярна служба изгоря.Модела е PHD150C2 ,искам да ви запитам дали някой има касова бележка за такава,защото моята не мога да я намеря а и не знам кога съм я купувал :? .Дали някой си е купувал и пази документа на този модел и да е още в гаранция? :partyman:
пишман_майстор - майстор
Няма се изненадам, ако тази отверка не е с графенов суперкондензатор . https://greentech.bg/archives/67424
plamen6703 - майстор
Георги Тасков написа:
Здравейте ,
От утре гледам че пускат водоструйката в лидл и не я бях загледал,но току ще моята след години вярна служба изгоря.Модела е PHD150C2 ,искам да ви запитам дали някой има касова бележка за такава,защото моята не мога да я намеря а и не знам кога съм я купувал :? .Дали някой си е купувал и пази документа на този модел и да е още в гаранция? :partyman:
След години вярна служба, ще си купиш друга водоструйка и дано случиш и тя да ти служи вярно дълги години.
Кофти вариант си избрал да правиш цирк пред продавача и да търсиш циркаджии за съучастници! :partyman:
plamen6703 написа:
Георги Тасков написа:
Здравейте ,
След години вярна служба, ще си купиш друга водоструйка и дано случиш и тя да ти служи вярно дълги години.
Кофти вариант си избрал да правиш цирк пред продавача и да търсиш циркаджии за съучастници! :partyman:

Не просто не мога да намеря касовата бележка и не знам кога съм я закупил, ако някой има да ми каже че са ги продавали преди по малко от 3 години да започвам да ровя и ще я намеря,просто току що изгоря и няма как да се прибера и да търся документите.А ако са продавани преди повече от 3 години сутринта да отида и да си взема друга. Не правя цирк ,просто рових и не можах да намеря кога е продавам този модел,защото те поради тази причина променят моделите за да няма доживотна гаранция. Просто исках да спестя голямото ровене из папките ..... :partyman:
fore - майстор
Георги Тасков написа:
Здравейте ,

Съжалявам че няма такава водоструйка за да ти сканирам и изпратя касовата. Особено като знам каква е разправията и гаранцията на останалите продавачи в държавата.......... Ще жаля аз прекупвачите и надценкаджиите дето само от 5 артикула са избили цялата партида.
А "праведността" на някой колеги тук изобщо няма да я коментирам. Обикновено тя е фалшива.

Колко пъти в гаранция са ми е...ли майката или като прецакат още повече уреда или като ме мотат с години.
А Лидл е достатъчно голяма верига за да не е проблем да замени дадена стока.
И не е цирк да си търсиш гаранция на даден уред, ако той струва доста пари !

-----------------
Имай в предвид че ако уреда е от стара партида и е минало доста време, или ще го вземат за ремонт или ще ти върнат парите и ще си купиш нова с парите.

Аз така върнах апарата за кръвно в гаранция точно преди да изтече. Имаше петна по дисплея. Върнаха ми 35 лева и купих новия за 40 лева. Новия е по добър. Има мерене на Аритмия, изключва се напълно и не скапва батериите и консумира по малко ток заради липсата на светодиодна индикация за риска.

Клоуните и Циркаджиите са Българските мошеник - продавачи ! А Лидл е Немска верига и им прави чест това как уважават клиента и гаранцията на уредите които продават. И персонала е обучен по Немски.
kr1100 - майстор
Георги Тасков написа:
..изгоря.Модела е PHD150C2 ..
Не просто не мога да намеря касовата бележка и не знам кога съм я закупил, ако някой има да ми каже че са ги продавали преди по малко от 3 години да започвам да ровя и ще я намеря,просто току що изгоря и няма как да се прибера и да търся документите.А ако са продавани преди повече от 3 години сутринта да отида и да си взема друга.
PHD150C2 със сигурност е над 3г. Имам закупена PHD 150 D3 на 28.02.2015г
kr1100 написа:
Георги Тасков написа:
..изгоря.Модела е PHD150C2 ..
Не просто не мога да намеря касовата бележка и не знам кога съм я закупил, ако някой има да ми каже че са ги продавали преди по малко от 3 години да започвам да ровя и ще я намеря,просто току що изгоря и няма как да се прибера и да търся документите.А ако са продавани преди повече от 3 години сутринта да отида и да си взема друга.
PHD150C2 със сигурност е над 3г. Имам закупена PHD 150 D3 на 28.02.2015г
Благодаря колега,това ми беше въпроса,с една дума утре детето на градина и после през ЛИДЛ :).Няма смисъл да търся касовата бележка в такъв случай. :partyman:
nanobanano - специалист
От 15.03 Четвъртък ще я има кондензаторната отвертка
Изображение
Последна промяна от nanobanano на чет мар 08, 2018 12:14 pm, променено общо 1 път.
sstefanov - майстор
Банцига от 17.03 дали става за нещо?
Virtex - майстор
Става. За красота и да каже човек, че има банциг :-D

8см височина ми изглеждат малко...поне според мен. Спрямо други марки може и да е добре, но не бих дал 220лв за него.
  • 1
  • 14
  • 15
  • 16
  • 17
  • 18
  • 101

Тема "Промоция в Lidl на инструменти, уреди и техника - 5" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: