• 1
  • 15
  • 16
  • 17
  • 18
  • 19
  • 101
Нека намерим най-тънките цени.
falosa - напреднал
Virtex написа:
Става. За красота и да каже човек, че има банциг :-D

8см височина ми изглеждат малко...поне според мен. Спрямо други марки може и да е добре, но не бих дал 220лв за него.
И аз мисля ,че 8 см е много малко. Тъй като съм си любопитко вдигнах си задните части да видя един със сходни параметри(но не и цена,разбира се). Ами мъничък е....Като детска играчка...Затова си мисля за събирам за кондензаторната отвертка...
:?
cholev - майстор
И аз го загледах банцижето, ама не виждам какво повече ще направи от стационарния циркуляр. На по късен етап може би. :?
За сега и аз се хвърлям на чудо отверката. Имам една рапид файер 4в, но таз' нова технология не мога да пропусна :-D
silent1 - напреднал
Банцигчето става за сувенири и дървени бижута..... Взимайте го . Сигурен съм че ще е по-добър от айнхелските и райдерските недомислия,пък и гаранцията е сигурна ако стане нещо.
ZEDYCUS - майстор
Че какво им има на Райдърските банцигчета. Само трябва да се сменят водачите с лагерчета и с лека корекция реже 9,5см дърво. И хубава лента 6мм биметал с едри зъби реже та се къса. :cool:
EDI - майстор
Добро си е банцигчето за хоби.Малко тенекиен, ма за 220 лева толкоз.Линеала поне бива, има и заден захват.Който иска масивен плот, да купува БАСА1 на ШЕПАХ за 380 пари.
zz_stefanov - майстор
nanobanano написа:
От 15.03 Четвъртък ще я има кондензаторната отвертка
.... .....
Айде стига. 80 лева за това иновативно недоносче с 4 Nm въртящ момент.
Имам си читав винтоверт на 12 V с 30 Nm.
nakatasan - специалист
Здравейте, има ли начин как да проследя, евентуално кога биха пуснали отново оберфреза Парксайд в Лидл? Гледам брошурите, ама само със седмица напред. :-(
nanobanano - специалист
zz_stefanov написа:
nanobanano написа:
От 15.03 Четвъртък ще я има кондензаторната отвертка
.... .....
Айде стига. 80 лева за това иновативно недоносче с 4 Nm въртящ момент.
Имам си читав винтоверт на 12 V с 30 Nm.
Аз пък нямам подобен инструмент и ще изчакам реални отзиви и може да си взема впредвид,че няма да старее като акумулаторните.Но ако издържа 5минути се обезсмисля.
zz_stefanov - майстор
От къде знаеш, че няма да старее.
Точно, че никой не ти казва колко ще издържи с един заряд, както и коло цикъла на заряд ще изкара.
Последна промяна от zz_stefanov на чет мар 08, 2018 9:47 pm, променено общо 1 път.
sstefanov - майстор
Кондензаторите нямат ограничение на броя цикли, за разлика от акумулаторите.
  • 1
  • 15
  • 16
  • 17
  • 18
  • 19
  • 101

Тема "Промоция в Lidl на инструменти, уреди и техника - 5" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: