• 1
  • 87
  • 88
  • 89
  • 90
  • 91
  • 180
Всичко за дърводелството
Фитилчо - майстор
Единствената причина, поради която бих го продал е размера му и най вече слайдинг масата. Ако успея да го вместя, ще го оставя. Това е друга лига вече, механизми, плот, конструкция, фенс, плъзгащи махнизми... просто това е в профи лигата наистина и си личи по всяко нещо. Тя и цената му е профи :lol:
nikel - специалист
Нова придобивка. Водоструйка и пясъкоструйна приставка

Прикачен файл

20180310_132936.jpg
kendal - специалист
Фитиле, какъв е бранда на циркуляра,че от снимката не се вижда.
Фитилчо - майстор
Nikolson има набито око :razz: точно това е :wink:
bulhomes2 - майстор
Един приятел в студентските години идвА да ме вземе от някъде. Беше със слънчеви очила, а нямаше навик да ходи с такива. Като ги свали се видя, че наистина имаше "набито" око, особено едното.

Squaring stroke означава, че хода на каретката е 1660 мм ли?
kendal - специалист
Веско значи кофти е да имаш " набито" око :lol: ,иначе твойта самоделка беше повече хода и някъде към 2800 мм беше?
bulhomes2 - майстор
Не помня точно. Правих го да мога да си режа плочите, но може и за по-големи да е.
Фитилчо - майстор
Според мен каретката е доста безмислено нещо на циркуляр! Виж за шпиндел фреза не е баш така.
За какво ми е каретка като имам Radial Arm saw?
Слайдинг масата по дължина вече е друга бира.
mavryt4o - майстор
bulhomes2 написа:
Един приятел в студентските години идвА да ме вземе от някъде. Беше със слънчеви очила, а нямаше навик да ходи с такива. Като ги свали се видя, че наистина имаше "набито" око, особено едното.

Squaring stroke означава, че хода на каретката е 1660 мм ли?
Това ме уби от смях :lol:
  • 1
  • 87
  • 88
  • 89
  • 90
  • 91
  • 180

Тема "Кой какви дърводелски хубавини смята да си закупува/направи?" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: