• 1
  • 88
  • 89
  • 90
  • 91
  • 92
  • 180
Всичко за дърводелството
bulhomes2 - майстор
А мен това
Фитилчо написа:
Според мен каретката е доста безмислено нещо на циркуляр!
Фитилчо - майстор
Глей са приятел, като научиш каква е разликата ... съм насреща....
Това , че не си виждал слайдинг маса надлъжна това вече е друг проблем
mavryt4o - майстор
Реално фитилчо е прав при положение че имаш добра радиална пендула и работиш само масив.
Фитилчо - майстор
Е педечета ли да работя?!
Да не съм изтрещял по цялата глава при положение, че ако ми трябват изобщо някога ги взимам цифрово разкроени и кантирани....
Изобщо педече и дърводелец са се ено разлика от Младост до Люлин хахаха
PIP - майстор
Фитилчо написа:
Глей са приятел, като научиш каква е разликата ... съм насреща....
Това , че не си виждал слайдинг маса надлъжна това вече е друг проблем
това, че ти не цениш каретката не я прави безполезна, 'приятел' :shock:
Фитилчо - майстор
Не става въпрос дали аз я ценя.....
става въпрос, , че за това, което струва не може да ти даде повече от един Майтър След примерно

Изображение

А заема място отвратително много !
kendal - специалист
Фитиле,много си краен в изказванията си брат ми :-D .
Lisko - майстор
Фитиле, както и да го въртиш - не си прав.
И не е необходимо човек да разбира дори на половината на което ти разбираш за да го види.

1. Ти какво имаш е неадекватно по отношение дали разни други неща сами по себе си са смислени, полезни и т.н.
2. Ти може наистина да имаш нещо по-хубаво, по-точно и всичко най, но това пак не променя че разни други неща дето не са чак толкова хубави са много полезни.

Примерно ти може да имаш собствен хеликоптер, ние да си говорим колко е полезно метрото в София да хванеш от Люлин та чак до летището с куфарите - само сядаш и си до крайната точка без да се гъчкаш с кола в задръствания, без да се харчиш за такси, без да се потиш и прашиш в рейс (и да го сменяш)....

Ти идваш и викаш - ма пичове, това е излишно щот аз имам хеликоптер.
Казано другояче - искам да се похваля, а вие сте едни балъци.
PIP - майстор
Фитилчо написа:
Не става въпрос дали аз я ценя.....
става въпрос, , че за това, което струва не може да ти даде повече от един Майтър След примерно

А заема място отвратително много !
Да сравняваш тоя тип циркуляр с форматен циркуляр е като да сравняваш зеге с банциг. За гаражна работа и дребни неща е супер, но не и за професионална работа (8ч за пари), да не говорим за производство.
пишман_майстор - майстор
Ех ей този шкаф много ми фана оче да го вкарам в работилницата , колко нещо ще побере , голям, неръждаем, чекмеджета с плъзгачи , ма пусти разходи и данъци дет имам да плащам тия дни...https://www.olx.bg/ad/inoksov-shkaf-rab ... 7cbJb.html
  • 1
  • 88
  • 89
  • 90
  • 91
  • 92
  • 180

Тема "Кой какви дърводелски хубавини смята да си закупува/направи?" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: