Всичко за дърводелството
torbalan - Дървен философ
По идея на съпругата. Сглобено от хартисал паркет...

За съжаление стана прекалено тъмно, въпреки че правих проба преди да го оцветя...

Прикачен файл

DSCF5334.JPG

Прикачен файл

DSCF5333.JPG
Lisko - майстор
Въобще не е прекалено, недей се коси! Честно ти казвам, така мисля.
По-добре е да изпъква на фона на паркета (а дори и на сакцията)
LazarGanev - "Велик майстор"
Браво на съругата за идеята! Целуни я от мен!
LazarGanev написа:
Браво на съругата за идеята! Целуни я от мен!
Стига да не се дърпа, с най-голямо удоволствие... Много пъти и навсякъде :)
Lisko написа:
Въобще не е прекалено, недей се коси! Честно ти казвам, така мисля.
По-добре е да изпъква на фона на паркета (а дори и на сакцията)
Въобще не се кося... След, като съпругата каза, че и харесва, какво има да му се притеснявам... :)

От друга страна - материал има за още, така че ако трябва, ще се повтарям ;)

Но честно казано и на мен ми стои симпатигъзовартично! :)
lov - майстор
Ще ти дам още една идея за модване. Сложи малки пияни мебелни колелцета. Но дири такива със спирачка. Поне такива при мен се оказаха по удачния вариант. Имам макар и минимални наклони в градината а и китките са доста тежки та ги блокирам като заключвам поне две от колелетата да не бягат. Така много полесно се почиства после под саксиите. Та за това можеш и да получиш накоянаграда от половинката :lol:
lov написа:
... Сложи малки пияни мебелни колелцета. ...:lol:
Ще го обсъдя с жената...
lov - майстор
Моите стойки ги правих от зор със съвсем друга идея. В градината съм с гранитогрес но след миене под подложките остава вода и после гадни петна като изсъхне. На първите сложих само пластмасови петички но после ги преправих с колелца защото някои от китките тежат по 40-50 кила и няма как да се местят. После направих такива подложки за китки дето са по стаите пак по причина лесно местене с цел почистване. Там китките са по малко но си е пак разправия. Сега дори с четката на прахосмукачката може да ги преместиш без да се навеждаш.
lov написа:
Моите стойки ги правих от зор ...
В тази стая най-често чисти роботчето. А то подобни стойки ги обикаля доста съвестно.

Ще видим. :)
lov - майстор
Твоя си работа. Ма при мен китките са доста повече. И при мен обикаля но си иска и ръчичка да пипне по някога.

Тема "Стойка за цвете" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: