Чираче написа: Май има и тук във форума майстори с такива възможности, като твоя. Аз не бих го нарекъл майстор.Е па аз си мисля, че ще се оправя по-добре, пък нивга не съм редил плочки. Смятай тези, които с това си вадят хляба

Чираче написа: Май има и тук във форума майстори с такива възможности, като твоя. Аз не бих го нарекъл майстор.Е па аз си мисля, че ще се оправя по-добре, пък нивга не съм редил плочки. Смятай тези, които с това си вадят хляба
CYPER написа:Става въпрос за тъпият ъгъл в душ кабината, в който има 2 метални лайсни, които са огънати и надрани + омазани със силикон.При релефните плочки повторното ще стане трудно, за тоя калф "мисия невъзможна". Реално това са най-сложни плочки за работа.
CYPER написа:И я кажете този линеен сифон добре ли е сложен, че лично на мен тази фуга не ми харесва.Ще имаш проблем с оттичане на вода.
Прикачен файл
Svetoslavoff1 написа: А какъв е толеранса в +/- мм (надстърчане на удължителя над плочката или леко потънал под нея) ? Понеже на практика условията са различни от идеалните.Всеки си има виждане но за предпочитане е извода да е в "-" до 5 мм., това се компенсира с по дълги ексцентрици
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: