Най - вълнуващия въпрос зимно време.
markoscbr написа:
Здравейте момчета горивото стигнали за Грейко ,моята горелка стана много икономична в това време а вашите :supz:
Маркони, не съм броил чувалите, ама оня ден, като се върнах от работа, не беше изпапала цял чувал. Това е за около 26 часа. Още месец, месец и нещо и ще ги ''зазимяваме''.
Боичка Штъркел купихте ли за котлетата?
Забрайх да кажа. Преди около две седмици, бях я настроил да гори постоянно и...........разбрах и видях за кви мостове споделя Анди. Вече никога.
Последна промяна от Трифон П.Трифонов на пон мар 12, 2018 9:42 pm, променено общо 1 път.
maistora1965 - специалист
Трифон П.Трифонов написа:
markoscbr написа:
Здравейте момчета горивото стигнали за Грейко ,моята горелка стана много икономична в това време а вашите :supz:
Маркони, не съм броил чувалите, ама оня ден, като се върнах от работа, не беше изпапала цял чувал. Това е за около 26 часа. Още месец, месец и нещо и ще ги ''зазимяваме''.
Боичка Штъркел купихте ли за котлетата?
Само наВта и отработено масло за штъркели требва да е много чист котело.
tihomir123 - специалист
Почистваме го перфект и след това смазваме горивната камера и ризата нали така.
С наффффффтаааааа или масло?
dimitkovec - напреднал
На мен, явно нещо ми е убягнало... :? След отоплителния сезон котелът ми (expert 20) е сух, на сухо място, и изчистен от сажди. За какво е необходимо да бъде мазан, след като няма предпоставки за ръжда? :?:
markoscbr - специалист
Tрифоне при ваз трябва да е по студено , при нас от няколко дена е от 14 до 20 градуса гори 10 часа от 24 , но все пак на този етап не може без да се запали може да е за няколко часа но трябва.Моля всички колеги които пишат за изгорелия тонаж да не намаляват количеството което са изгорили [-X защото това може да рефлектира върху нашите съфоруци(да търсят да ровят да правят нови настройки за още по големи икономии) всички ние знаем че сме го постигнали с много труд и много усилия много лишения за да се изтика зимата , задавали сме въпроси полочавали сме отговори нека бъде и за напред така :partyman:
markoscbr написа:
Tрифоне при ваз трябва да е по студено , при нас от няколко дена е от 14 до 20 градуса гори 10 часа от 24 , но все пак на този етап не може без да се запали може да е за няколко часа но трябва.Моля всички колеги които пишат за изгорелия тонаж да не намаляват количеството което са изгорили [-X защото това може да рефлектира върху нашите съфоруци(да търсят да ровят да правят нови настройки за още по големи икономии) всички ние знаем че сме го постигнали с много труд и много усилия много лишения за да се изтика зимата , задавали сме въпроси полочавали сме отговори нека бъде и за напред така :partyman:
Същото е и тука, Маркони. Времето е топло, сезона към края си.
Горелката са припалва по еднаж-дваж в денонощието, колкото да зареди буфера.
milenskior - специалист
Подочувам, че Грейко ще си вдигат цените от 1 април.
Има ли нещо вярно в това или са слухове?
Понеже чакаме промоциите, които обикновенно са около Велик ден, та се чуди моя приятел какво да прави. Да чака или да поръчва още сега?
VLADO66 - майстор
Тази зима не беше зима, така че каквото и да се напише за разход, няма да е меродавно за новите ползватели.Аз изгорих към два тона и половина за 100м2 изолирана къща
jolobg - специалист
milenskior написа:
Подочувам, че Грейко ще си вдигат цените от 1 април.
Има ли нещо вярно в това или са слухове?
Понеже чакаме промоциите, които обикновенно са около Велик ден, та се чуди моя приятел какво да прави. Да чака или да поръчва още сега?
Не съм го чул, но ми го написаха дистрибуторите, от които поисках оферти :mrgreen: Може и да е допълнителен стимул :lol: да поръчам КМП-С, но съм склонен да смятам, че ще се случи. Една от вероятните причини, за които знам е новата горелка STAR, но по-скоро е свързано с новите инвестиции, марката :wink: , която става все по-популярна и др. икономически механизЪми. :axe:

Тема "Пелетни горелки GREYKO BMG и RB" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: