iva6ki написа:... земаш едно реле като на снимката около 22лв е...Не е 22 а струва 5 лева. Освен това в конкретния случай за никакъв чеп не става...

iva6ki написа:... земаш едно реле като на снимката около 22лв е...Не е 22 а струва 5 лева. Освен това в конкретния случай за никакъв чеп не става...
hidrazin написа:Аз имам две такива които ползвам за различни дейностти и са с 18 различни функции ако знаеш къде ги има по 5лв може да споделишiva6ki написа:... земаш едно реле като на снимката около 22лв е...Не е 22 а струва 5 лева. Освен това в конкретния случай за никакъв чеп не става...
alesyz написа:... Говорих с моя човек по електрониките и в какви филми ме вкара само...Когато знаеш какво искаш и има кой да ти бутне едно рамо, всичко се нарежда.
iva6ki написа:...ако знаеш къде ги има по 5лв може да споделишЗнам и мога макар вече да са ти отговорили.
hidrazin написа: Ако ще давам 20-тина лева, то по-добре да е такова:При Николай е с гаранция 1г. Аналогичен в ЛИДЛ е с 3г гаранция .Според миналогодишните оферти ги очаквам скоро .Не помня цената точно. но беше около 12 лв за 1 бр. електронен или за 2 механични/ел. моторче и избор със натискащи се секторчета.
ТАЙМЕР 220V 3680W СЕДМИЧЕН
Програмира се за седмица , 16 програми всеки ден, възможност за "пропускане" на дни...
Ползвал съм такъв за напояване - отличен е.
hidrazin написа:Може би тъп въпрос, но магистралата и водовземките може ли да са в ниското? Или да прекарам магистрала до горе и оттам да пусна маркучи?zinizaga написа:...някакви идеи за изпълнение?...Първата идея е да смениш помпата. С тая няма да го бъде.
И какво ти пречи да поливаш от кладенеца ако нямаш бидон?
Останалото го има е темата.
Приятно четене на тези 67 страници...
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: