• 1
  • 18
  • 19
  • 20
  • 21
  • 22
  • 101
Нека намерим най-тънките цени.
EDI - майстор
Ми аз още нямам банциг. :lol: :-D Все се каня да си купя BASA1 на ШЕПАХ и все се колебая, защото нямам къде да го сложа.Тази година обмислям някаква оптимизация и подновяване на работния кът, ако остане място, може да си взема нещо.
sstefanov - майстор
250 ватов е, 350 е кратковременна мощност, според мен само заради реклама.
kendal - специалист
Освен за банцига,помисли и за абрихта,грехота е да стои така, машинката.
EDI - майстор
И за него имам идея най-накрая да го наместя и да го пусна, 3 години стои, наистина е грехота.
falosa - напреднал
Колеги дайте отзиви за отвертката ,която се зарежда за минута. В магазина вече я няма . Толкова ли едобра
Фитилчо - майстор
EDI написа:
МВсе се каня да си купя BASA1 на ШЕПАХ и все се колеба
Пълен ташак е, недей
По добре Dewalt или Kitty
EDI - майстор
Знам, че е силно хоби, гледах всички малки и средни машини - девалт, метабо, макита и всички други подобни по-класни машини, но не ми се дават толкова пари, а и ако някога се наканя да взема банцигче, ще го ползвам за материал до 30-40 мм максимум.
cholev - майстор
Аз се бях засилил на отверката, но вече се колебая за банцига. И отверки много и циркуляри. Скоро и доста други неща вземах та и двата инструмента ще са ми много
Та практичен въпрос.
Имам стационарем циркуляр. С банцига предимството е при нужда може да реже криви линии иначе в другите неща равностоен ли е на стационарния ?
Все пак 220лв.
Като инструмент полза, предимства и недостатъци.
cholev - майстор
EDI, лидълския е произведен от шепах и като гледам е точно този Basa1
EDI - майстор
Не е BASA 1.Ако е правен от Шепах, по-скоро е някакъв хибрид на тялото от по-евтиния hbc 20 с тенекиения плот и малко по-мощен мотор.Не е зле машинката, за хоби с малко модификации ще заспи.
  • 1
  • 18
  • 19
  • 20
  • 21
  • 22
  • 101

Тема "Промоция в Lidl на инструменти, уреди и техника - 5" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: