Най - вълнуващия въпрос зимно време.
maistora1965 - специалист
jolobg написа:
andy_forresite написа:
Кажете повече за новата версия горелка, управление и цена. Кога ще се пуска в продажба?
GREYKO RB 20 STAR - още чакам доп. информация от дистрибутора (който пък я чака от GREYKO :mrgreen: )
Не съм я поръчал, но я имам в оферта - значи би трябвало да я доставят.
Цена по листа: 2039 лв. с ДДС. Има дистрибутори, които предлагат отстъпки (напр. за комплект с котел) :wink: .
Wi-Fi модул към GREYKO RB ХХ STAR- 120 лв. с ДДС.
А снимки поне.
jolobg - специалист
Нямам.
Това ми отговори дистрибуторът:
"На 16-18.02.2018г бяхме поканени всички дистрибутори на годишен семинар от производителя-"Грейко инженеринг"-ООД. Беше ни представен новия дисплей(цветен), а горелката получава найменование STAR. преди да изготвя Вашата оферта направих запитване към тях с данните които Вие желаете, и те ми отговориха с цена за RB20 STAR и Wi-Fi модула. По това разбирам, че предложената от мен горелка отговаря на изискванията за софтуер и т.н.. Горелката като габарити и параметри е същата, като RB, само дисплея е различен. Описанието на модула и новия дисплей, за сега ще ги получавам с горелките, а кога производителя ще ги качи на интернет страницата си не мога да кажа. Днес направих запитване да ми ги изпратят, но отговор ще получа на 06.03.."
"Това е всичко приятели" :rock:
-penata- - специалист
Налага ми се да местя бункера за пелети но шнека ми идва малко високо проблем ли е ако се намали с 30см
joroG - помощник
колега,аз го скъсих по същата причина с 20см и горелката си работи нормално.
-penata- - специалист
joroG написа:
колега,аз го скъсих по същата причина с 20см и горелката си работи нормално.
И аз си мисля че няма да е проблем но все пак да питам.
Някой ползвал ли е такъв контролер http://www.naturela-bg.com/files/NPBC-V ... 3_1_BG.pdf интересува ме в режим изчакване има ли възможност да подава на определено време пелети.
Времето се затопли и форума замря но от вторник го дават сняг да видим.Между другото във Враца има пелети Трон малее значи тази топла зима се отрази и на производителите :lol:
live1102 - специалист
Здравейте. Мислех през април - май да издебна промоциика и да се обзаведа с един комбиниран котел Грейко+горелка 30kw, обаче чета, че вместо промоция май ще има увеличение на цените. Някой може ли да ми даде информация "на ухо" за предстоящите събития, както и за новата горелка на Грейко?
live1102 написа:
Здравейте. Мислех през април - май да издебна промоциика и да се обзаведа с един комбиниран котел Грейко+горелка 30kw, обаче чета, че вместо промоция май ще има увеличение на цените. Някой може ли да ми даде информация "на ухо" за предстоящите събития, както и за новата горелка на Грейко?
Върни се на предишната страница.
live1102 - специалист
maistora1965 написа:
live1102 написа:
Върни се на предишната страница.
Прочетох там, но ми се стори доста "постна" информацията. Явно ще се почака, и дано не прекалят със "промоцията".

Тема "Пелетни горелки GREYKO BMG и RB" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: