да така ще направя,просто моята схема не е от посочените,по назад във форума,стигнах до силовата част за проби.При мен uc3845 управлява два bd237 и bd238 (4 общо) и тогава те управляват мощните IRGP50B60PD пак по 2 в паралел. Сега uc3845 прави опити за запускане и подава кратковременно импулси, транзисторите са свалени и с обратна връзка през оптрон връща сигнал за за напрежение към схемата който в момента няма.Затова искам да подам 50в за тест
yangi написа:И за какво говориш я поясни.Каква роля ще има този воображаем твой генератор в операционния усилвател.Ем не знаеш ,ем си арогантен.Блъскай си главата тогава.Айде със здраве.АБВ потребител написа:Ей къде го видя този генератор на ток незнам,и това долно и горно рамо.А този усилвател на грешка какво прави там error amp. под осцилатора??? И това 1-во краче не се окъсява ,а служи за обратна връзка на същия усилвател,така работи по стабилно.И един съвет от мен ако позволиш.Ако искаш да станеш добър в нещо ,никога не казвай ,аз мога и аз знам.Когато си самоуверен винаги крачиш по тънък лед.Запомни го това
Ето за какво говоря: