lov написа:Правят ни на глупаци щото ние им го позволяваме!За да различиш добрата от лошата машина -искаш проба!Ако не ти я позволят или не ти осигурят такава ,напускаш магазина и търсиш друг.Това според мен е може начина да елиминираме 33-тото качество.agj написа: Може и ще трябва да се дефинира "ефтино",или по точно цена за евтино !Електрожена за който ме попита (на клипа от подписа ми ),малко по напред в темата води ли се за евтин? Понеже при него няма нито един от описаните проблеми.Цената му е около 240лв.Лошото че понятие за евтино и качествено у на като понятие даже не може даже и да се натъмани.
В пълна сила важи вица за китайските степени на качество и нашите търговци. Че в китай имали 32 степени на качество, а и на тях им било интересно от къде нашите търговци намирали та внасяли 33-тото.
Разликата съм я виждал много пъти на живо на стоки излязли дето се казва от един и същ гараж. Дори днеска ми се наложи да мина през практикера и снимах две еднакви машини но с различни цени. Тъй че нас някой здраво ни прави на глупаци .
Спирам с подобни коментари за да не нарушавам нито добрия тон ,нито тематиката на темата Пък и съм напълно съгласен, че по голямо удоволствие от това да изпиташ тръпката от нещо направено със собствените си ръце,няма! .