• 1
  • 2
Място за идеи и желания за проектиране и изработка на готови проекти.
lov - майстор
Я сега се вземи в ръце и направи уточнение. Щото пишеш едно пък после се оказва друго. С лепилото няма как да шпакловаш после стените. И обратното със шпакловката да лепиш фибрана на стените. Между двата материала има балкан разлика.
С това дето искаш да го купуваш най много да си затлачиш и прахосмукачката. Ползвам подобна за камина със самостоятелен двигател но съм сложил по голям и допълнителен филтър.То двигателя им е разликата. Че и вода им наливам и на такъв прах се затлачва доста бързо. Някъде показвах как съм я преправил. Само хубав и голям циклон оправя. Има теми във форума как се прави.
reingar-x - специалист
Лепилото за което говоря е Баумит стар контакт,и на всякъде пише,че е лепило шпакловъчна смес.Тоест освен,че ще залепи фибрана за стената,ще може и да се шпаклова с него 1-2 ръце и после нещо на гипсова основа за финиш.
wanderer - специалист
щом пише, трябва да стане. баш с това на баумит нямам опит, но съм шпакловал с други лепило-шпакловачни смеси. не съм имал проблеми.
reingar-x - специалист
Сега остава въпроса,да си поръчам циклон или ще стане и тази приставка на Raider?
  • 1
  • 2

Тема "Чистене на прах(пепел) от шпакловка?" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: