• 1
  • 21
  • 22
  • 23
  • 24
  • 25
  • 101
Нека намерим най-тънките цени.
Keresteliev - специалист
EDI написа:
....Що не си стоите там, като няма какво да кажете.
Това ако е към мен, да попитам и теб - нямам ли право на мнение относно инструментите?

:sad:
EDI - майстор
Не е персонално, а принципно.Имаш естествено право на мнение, но мисля, че е добре да е по същество.А между другото си много прав в предния си пост.Много има да ги гоним всички други - и немци, и руснаци, и кого ли не в производството на хоби машини.
silent1 - напреднал
cholev написа:
Голема борба падна с настройките на банцига. Не ще и не ще. Настройваш горната ролка, долната лентата отпред минава няколко мм, пускаш спираш лентата се откача.
Накрая разхлабих всички ограничители и ролки и натегнах лентата по слабо и нещата се получиха. Натегнеш ли много не се получава.
След регулировката срязах една летва - тихо безопасно и мазно рязане.
И студио Х, Един винт от закрепването на двигателя липсва :shock: .
Абе немеца не е това, което беше. :?
Не мога да повярвам че така се е получило. Колелата принципно трябва да имат наклон от няколко градуса срещу себе си.
По принцип лентата не се стяга много а трябва да се движи свободно при придърпване на ръката. Добре че не го купих а бях се засилил за едни сувенири. Знаех си че Баса не биха се изложили така както лидълеца. За да не се откача лентата мажеш с много тънък слой (почти като филм) леплив восък(зъботехнически) нанесен с горещ парцал върху колелата. Залепването не е силно но спомага да не се откача лентата......все тайни от ,,кухнята,, :roll:
Гост - специалист
silent1 написа:
Не мога да повярвам че така се е получило. Колелата принципно трябва да имат наклон от няколко градуса срещу себе си.
Би ли пояснил какво означава колелата да имат наклон срещу себе си ?
Нещо не става ясно.
И странно ми е как cholev не е случил на настроен банциг- в Перник пускат машини само I-во качество. Сигурно щото немците са се изселили от Китай в някоя друга държава и В Китай нямат вече достатъчно работна ръка за асемблиране на детайлите, внос от Германия... ;-)
etconev - специалист
Някой няма ли да пусне "джокер" какво ни очаква следващата седмица? :rolleyes: :yawinkle:
pgt - специалист
"Джокера" го чакай в четвъртък :lol:
Фитилчо - майстор
Ще има WD - спрей за ръжда :)
Ще допълня запасите, че ми върви кат топъл хлЕп :shock: :lol:
Virtex - майстор
За другата седмица има интересни предложения главно от към такера. Маи е нов продукт.

Акумулаторният циркуляр естествено е като на 'западна' цена - от 55 евро на 130лв, математиката е точна.

Иначе при румънците е по-силно - има томпбола с награди и оферта за почивка в България в 4 звезден хотел :lol: Румънският лидл е велик :-D
Гост - специалист
Значи да очакваме при нас томбола с награда "почивка в Румъния" ;-)
Относно 20- волтовите машинки- някой има ли информация откъде може да се поръчат 3 A/h батерии за тях. Ако заедно с машинките пуснат отделно батерии- ще си взема една, но те най-вероятно ще са 2 A/h.
cholev - майстор
На края на ръководствата има информация.
Ако не става онлайн има телефон
Поръчка по телефона
България
Тел.: 00800 111 4920
Е-мейл:kompernass@lidl.bg
  • 1
  • 21
  • 22
  • 23
  • 24
  • 25
  • 101

Тема "Промоция в Lidl на инструменти, уреди и техника - 5" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: